<

Керівник володимир-волинського Ощадбанку пояснив, чому виникла велика черга перед відділенням

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:36 | 15.06.2020 / Володимир / , , , /
Перегляди
33
/ коментарі 4

15-го червня, зранку, біля Ощадбанку в місті Володимир-Волинський сформувалася черга з понад трьох десятків людей. Керівник міського відділення пояснив – скупчення виникло внаслідок «тимчасового припинення роботи ПриватБанку в місті».

Нагадаємо, раніше повідомлялось про чергу з кількох десятків людей, які зібралися під «Ощадбанком» у Володимирі-Волинському.

Олег Козак, керівник Володимир-Волинського відділення повідомив, що “до 14:00 усіх вдалось обслужити і далі вже черги не було”.

“Дійсно, сьогодні виникла непередбачувана ситуація з напливом клієнтів до відділення «Ощадбанку».

В силу деяких суб’єктивних та об’єктивних обставин, а саме – тимчасового припинення роботи «ПриватБанку» в місті.

«Ощадбанк» – єдина банківська установа яка, незважаючи на пандемію та карантин, продовжує приймати усі види платежів, в тому числі комунальні, працювати в штатному режимі та повноцінно обслуговувати клієнтів не лише «Ощадбанку», а й інших банків.

Запевняю вас, що працівники відділення зроблять усе для забезпечення ваших фінансових потреб.

Бережіть себе та своіх рідних, тримайте дистанцію, а ще краще платіть в он—лайн з додатком Ощад 24/7, залишаючись вдома”, – пояснив Козак.

До слова, в інстаграм БУГу читачі надіслали фото безлюдної вулиці біля банківської установи із підписом “Станом на 15:50”.

Зазначимо, що жителі Нововолинська також повідомляють про зупинення роботи ПриватБанку 15-го червня зранку.




коментарів: 4
  1. Що сталось з приватом?Похворіли?15червня була величезна черга біля служби зайнятості.Теж до 30 людей,і всі так щільно стояли…

  2. Це підприємці подавали документи,рахунки в банку брали,а потім в Центрі зайнятості писали заяви на допомогу у зв’язку з припиненням діяльності з початку карантину

  3. Олежик молодець! Вміло розрулює всі конфліктні ситуації. Сам був особисто свідком. Я вже закипів, а він спокійно все врегулював. Керівник на своєму місці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа