<

Казкові квіти та птахи: у Суходолах місцева жителька прикрасила зупинку петриківкою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:12 | 30.10.2020 / Володимир / , , , , /
Перегляди
27
/ коментарів 5

У селі Суходоли Володимир-Волинського району місцева жителька Мар’яна Трубіцина розмалювала транспортну зупинку в стилі петриківського розпису. На ній зазначили і дату заснування села – 1570-й рік.

Як розповіла БУГу ініціаторка та художниця Мар’яна Трубіцина, така ідея у неї виникла ще на початку карантину. Планували втілити задум до престольного свята в Суходолах – 14-го вересня, проте через карантинні обмеження і запровадження “червоної зони” це зробили пізніше.

Художниця працювала над створенням чотири пари вихідних, трохи у п’ятниці, та у суботи-неділі, адже працює в Нововолинському центрі дитячої та юнацької творчості керівником гуртка образотворчого мистецтва.

Спонсорські кошти для реалізації ідеї залучив голова громади Ігор Пальонка.

“За кошти сільського бюджету закуплялась біла фарба, це 500 гривень. Інше – на спонсорських засадах. Загалом, орієнтовно, це вартувало 5 тисяч гривень. Зупинку відшпаклювали, нанесли основу. Плануємо разом із художницею оновити ще 2 таких зупинки – в селах Новосілки та Дігтів”, – розповів Пальонка.




коментарів: 5
  1. Дай Боже Вам здоровячка. Більше б таких людей, то можна б було говорити про те що ми все таки прокидаємось і починаємо жити новим , прекрасним , свідомим життям. Не дивимось як там у Європі а відшукаємо свої золоті таланти які в нас відібрали ще у школі навантаживши нікому не потрібним матеріалом шкільним, а душа заснула після 10 років нав‘язування чужого не свого. Робили нас тими кого їм треба було. А ми є талановитий , чуйний, працьовитий, веселий, сильний, витривалий, терплячий , розумний, душевний, з золотими руками і талантами НАРОД. Починайте згадувати , починайте творити, починайте любити, відчувайте себе, ближнього, відкривайте душі, все в наших руках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця