<

Облаштування стоянки, трибуни, огорожа: капітальний ремонт стадіону у Володимирі через додаткові роботи завершать наступного року

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:09 | 22.11.2021 / Володимир / /
Перегляди
882
/ Коментарі відсутні

У Володимирі триває капітальний ремонт стадіону «Олімп». Наразі там поклали асфальтобетонне покриття, зробили поліуретанові доріжки, замінюють трибуни. Через те, що збільшився обсяг робіт, на відміну від запланованих спочатку, здача об’єкта в експлуатацію затягується.

Чому затягнувся капітальний ремонт стадіону розповів міський голова Володимира Ігор Пальонка під час онлайн-звіту.

“На жаль ми думали, що залучимо кошти державного бюджету. Були перемовини, але вдалося залучати позабюджетні кошти – 1 мільйон за сприяння від народного депутата. Сьогодні проводимо коригування проєкту, оскільки проводитимуться додаткові роботи”, – повідомив мер Володимира.

Він зазначив, що попередньо не було враховано до проєкту ті території, де був майданчик, де паркувалися автомобілі, які вирішили додатково облаштувати бруківкою. Також до проєкту ще включають майданчик-воркаут й огорожу стадіону.

“Плануємо в наступному році до Дня міста завершити роботи на стадіоні”, – додав Пальонка.

Він зауважив, що користуватися поліуретановими доріжками відвідувачі можуть після облаштування трибун для глядачів, де нині якраз тривають роботи.

Читайте також:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер