<

Капелан з Нововолинська вчергове відвіз необхідне для наших земляків на фронт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:55 | 4.10.2022 / Володимир, Нововолинськ / , , /
Перегляди
607
/ Коментарі відсутні

Капелан з Нововолинська вчергове відвіз на фронт допомогу для військових з Нововолинська та Володимира. Цього разу наші земляки отримали теплі речі, ліки та інструменти для ремонту військових автомобілів.

Захисники передали з фронту тубуси у подарунок тим, хто тривалий час підтримує їх та не забуває донатити кошти для придбання приладів та необхідних речей.

Капелан Павло Гаврилюк також відвіз теплі речі, труби для буржуйок, утеплювач, тактичне взуття та ковдри для військових, які охороняють кордон з Білоруссю.

Раніше, під час збору коштів небайдужі мешканці переказали близько 28 тисяч гривень. За цю суму вдалося закупити гумові чоботи, берці, бензопилку, дощовики. Також завезли повербанки, спальні мішки, газові портативні плитки та інші речі.

Наразі, бійцям на фронт потрібно зібрати близько 40 тис. гривень на придбання пускозарядного пристрою, вартість якого 16 тис. гривень, амортизаторів Кайаба (990 гривень\шт), шрусів внутрішніх (лівий – 2180 грн, правий – 2300 грн, зовнішній – 1300), ресорів (5 листів – 5 600 грн). А також турбіна – близько 11 тис. гривень.

Реквізити банківської карти капелана:

Картка Приватбанку 5168 7422 4337 0685 –  Павло Гаврилюк

Черговий збір коштів проводить капелан з Нововолинська, який з 2014-го року служить нашим воїнам в зоні ООС, а також збирає волонтерську допомогу для вояків та впродовж років вирушає на Схід.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер