<

Із “неправильно” припаркованими автомобілями боряться у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:43 | 11.01.2016 / Володимир / , , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

11-го січня 2016-го року місцеві активісти разом із інспектором поліції перевірили як водії Володимира-Волинського дотримуються правил дорожнього руху, а саме дотримання вимоги знаку “парковка заборонена”.

Для володимир-волинців звичними стали постійні затори біля госпрозрахункового ринку. Досить значний час діє постанова міської ради про те, що привезення товару на ринок можливе до 9-ї ранку та із 16-ї години, але значна кількість підприємців і мешканців міста ігнорує її та паркується на проїжджій частині в той час коли зручно.

Інспектор поліції Ігор Єщук разом із місцевими активістами проінспектували проблемні ділянки. Аби навести порядок і змусити водії дотримуватися вимоги дорожнього знаку знадобилося лише 5 хвилин.

“За незаконну парковку передбачене адміністративне стягнення у розмірі від 250-ти до 340-ка гривень. Виноситься постанова до сплати штрафу і водій зобов’язується оплатити. Сьогодні ми попереджуємо водіїв. а надалі будемо штрафувати. Хоча складно втримати контроль, коли на міста і район лише 4 працівника. Ось за вчора і сьогодні. коли випав сніг, ми ледве встигали на виклики про ДТП. Але ми працюємо і контролюємо ситуацію у місті і ось біля обох ринків кожного ранку будемо патрулювати.” – зазначив інспектор поліції, майор Ігор Єщук.

Варто зазначити, що як тільки інспектор поліції та активісти відійшли на вулицю Небесної Сотні, то автівки знов швидко вистроїлися рядком біля узбіччя.

DSCN7365

“Проблема сьогоднішнього дня, як і півроку і рік назад. ми отримуємо замкнуте коло – з однієї сторони не забезпечена потрібна кількість парковочних місць, а з другої сторони поліція не діє. Інспектори можуть штрафувати, але тоді де паркуватися підприємцям та мешканцям? Зараз було би добре написати колективне звернення від підприємців та жителів міста, щоб міська влада виділила місце для парковки. Тоді повинна буде запрацювати поліція, бо сьогодні на місто і район працює лише 4 інспектори і це зрозуміло, що вони скрізь не встигають.” – розповів Андрій Кандиба.

На завершення акції став візит до першого заступника міського голови Володимира-Волинського Ярослава Матвійчука: “Про цю проблему ми знаємо, бо існує вже багато років. Міська рада приймала відповідне рішення про обмеження часу парковки, але як ви бачите не всі його дотримуються. пропозицію про створення додаткової парковки візьмемо до уваги та почнемо працювати над нею. Потрібно вивчити думку громадськості та мешканців 5-ти поверхівки біля якої має бути створена парковка (біля приміщення РДА – ред.).”

Отож, поки міська влада буде готувати проектні документи, інспектори поліції зобов’язалися контролювати проблемні ділянки у місті та кожного ранку перевіряти дотримання вимоги знаків “парковка заборонена” біля ринків Володимира-Волинського.

DSCN7371
DSCN7374
DSCN7385
DSCN7387
DSCN7393
DSCN7395
DSCN7409




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер