<

Історія віце-міс Всесвіту з Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:48 | 31.08.2016 / Володимир / /
Перегляди
22
/ коментарів 5

8-го січня 2016-го року відсвяткувала свій 80-літній ювілей відома акторка та телеведуча Аліція Бобровська, яка сьогодні мешкає в США.

Аліція Бобровська народилась в 1936 році в місті Володимирі-Волинському. Після війни, коли Аліції виповнилось дев’ять років, її сім’я переїхала до Польщі, де постійно переїжджала з місця на місце, врешті-решт оселившись на півночі у Гданську. Зі шкільних років Аліція мріяла стати актрисою, й отримавши атестат зрілості, поїхала до Кракова вступати на акторський факультет. Її пригода з конкурсами краси розпочалась в студентські роки, коли дівчину обрали найсимпатичнішою студенткою Кракова в 1956 році. Наступним титулом було  Віце-міс Балтійського узбережжя, – пишуть Хроніки Любарта.

В 1957 році на першому післявоєнному конкурсі Міс Полонія, який проходив у Кракові, Аліція здобула перемогу (перед тим останній конкурс був у 1937 в Парижі). Перемога дала можливість взяти участь в конкурсі Міс Всесвіт в 1958 році, який проходив в штаті Каліфорнія, США. За результати балів, Аліція стала IV Віце-міс Всесвіту, не будучи професійною моделлю. Останніми словами учасниці на конкурсі були «God bless America and Poland too». Це викликало величезне схвалення публіки.

Одразу після конкурсу, перед 22-річною Віце-міс відкрились нові горизонти, а саме їй було запропоновано престижну роботу в індустрії краси США. Член журі конкурсу актор Марлон Брандо був зачарований красою конкурсантки і запропонував їй велике майбутнє в Голівуді, але Аліція не погодилась на вмовляння. Всесвітньо відома корпорація косметики Max Factor захотіла, щоб Бобровська стала обличчям бренду на рік, але Аліція відмовилась від контракту і поквапилась до коханого, який чекав її в Польщі. Крім того, дівчині потрібно було закінчити навчання. В 1959 році вона отримала диплом лялькового відділу Краківської державної вищої театральної школи імені Людвіга Сольського.

Перший кінодебют відбувся в 1960 році в фільмі «Сучасна історія». Акторці довелось попрацювати в двох столичних театрах: Польському, Народовому та на центральному польському телебаченні в ролі телеведучої.

По поверненні з США Аліція одружилась з актором Станіславом Зачиком. У шлюбі, який тривав близько двадцяти років, народився син Матей.

В 1980-х роках, після розлучення зі Станіславом Зачиком, Аліція поїхала на канікули до США, але не повернулась до Польщі та емігрувала. За океаном їй довелось здобути нову освіту і стати медсестрою. В цій професії вона пропрацювала кільканадцять років.

Сьогодні Аліція Бобровська перебуває на пенсії, але не сидить без діла. В акторки з’явилось нове хобі, яке дещо пов’язане з її вищою освітою. Аліція  опанувала 3D-графіку і поєднує її з малюванням та різьбленням по дереву.

Найвідоміші фільми з участю Аліції «Подружжя з розуму», «Канікули ката», «Його дві дружини», «Велике кохання Бальзака», «Візит», «Париж-Варшава без візи»,  «Сучасна історія».

«Міс Полонія – 1957» Аліція Бобровська. Тут і нижче фото з inspiracje-vintage.blogspot.com

Конкурсантки конкурсу «Міс Полонія – 1957»

Аліція Бобровська – учасниця «Міс Всесвіт – 1958»

Аліція Бобровська – учасниця «Міс Всесвіт – 1958»

Аліція Бобровська – учасниця «Міс Всесвіт – 1958»

Аліція Бобровська – учасниця «Міс Всесвіт – 1958»

Фіналістки Міс Всесвіт – 1958. Аліція Бобровська – одна з віцеміс. fanpix.famousfix.com

Аліція Бобровська. Тут і нижче фото з fototeka.fn.org.pl

Кадр із фільму «Шлюб з розрахунку»

Аліція Бобровська з чоловіком Станіславом Зачиком (1969)

Аліція Бобровська з чоловіком Станіславом Зачиком (1969)

Аліція Бобровська в фільмі «Білий день» (1971).тwww.fakt.pl

Аліція Бобровська з сином та чоловіком. plejada.pl

Аліція Бобровська з сином та чоловіком.plejada.pl

Аліція Бобровська відсвяткувала в 2016 р. 80-річний ювілей. ocdn.eu




коментарів: 5
  1. Це ти усім пох… у тебе не те що власної історії, а й імені свого немає. Ти хоч батька свого знаєш?

  2. Жаль що не Українка, я полячка. Дуже цікаву рубрику придумав БУГ, але на жаль усі розповіді, як не про жидів, то про поляків. Приємно, що народились в Україні. Дуже прошу знайти українців, які чогось досягли

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця