<

Ірина Ткачук, завідувачка акушерського відділення ТМО: «У Володимирі необхідно піднімати народжуваність»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:43 | 24.12.2021 / Володимир / , /
Перегляди
2592
/ коментарів 5

Буг поспілкувався із завідувачкою пологового відділення ТМО Володимира Іриною Ткачук. Говорили про рівень народжуваності у Володимирі, ремонт у пологовому та піднімали інші питання.

Ірина Ткачук як акушер-гінеколог допомогла народитися на світ понад 1500 новонароджених дітей. Хоча, спочатку не планувала працювати у цій сфері, мріяла бути анестезіологом, але тепер каже, що полюбила свою роботу та завжди прагне до саморозвитку.

“Поява на світ нового життя – це завжди радість і додає стимулу до роботи”, – каже лікарка.

У пологовому Володимира заохочують жінок до природних пологів та відмовляють від кесаревого розтину, якщо до цього немає необхідних показань. Як жінки бояться болю, то породіллям радять ввести епідуральну анестезію.

Також поговорили і про нове обладнання, яке у червні подарували відділенню. У приміщення пологового перевели жіночу консультацію.

“Так зручніше, все знаходиться в одному місті”, – додає Ірина.

Також говорили про те, яких би оновлень хотілося б побачити у відділенні, про так звані “ставки” лікарів за пологи, списки речей і ліків, які потрібно породіллям брати із собою.

Також хотілося б зазначити, що за 11 місяців у пологовому відділенні ТМО Володимира на світ з’явилися 496 діток, що на 17 менше, ніж минулого року.

“Отож вагітнійте і приходьте до нас народжувати, забезпечимо вам хороші умови”, – закликає завідувачка акушерського відділення володимирчанок та мешканок сусідніх сіл.

Нагадаємо, у рубриці БУГу “Анкета” Ірина Ткачук відповідала на короткі запитання, що стосуються не лише її роботи, але й особистого життя та догляду за собою. А також ми писали про неї у рубриці “Красуня БУГу”, оскільки вона є не лише хорошою лікаркою, але й вродливою жінкою.




коментарів: 5
  1. Що ж ви для стимуляції цього діла пропонуєте, кондоми вилами розгружати, чи може збільшувати грошову допомогу від держави?

  2. Необхідно підніьати рівень життя і перспективність країни, а народжуваність сама підніметься

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа