<

“Інтернат не передали на міський бюджет,” – мер Володимира-Волинського про фінансування школи-інтернату

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:01 | 13.02.2018 / Володимир /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Хто буде фінансувати школу-інтернат у Володимирі-Волинському і що означає рішення сесії Волинської ради? Саме таке запитання поставила журналіст “БУГ” міському голові Володимира-Волинського під час брифінгу 13-го лютого.

Міський голова Петро Саганюк відповів, що рішенням сесії депутатів Волинської обласної ради було вирішено передати школу в оперативне керування міста. Це означає, що із обласного бюджету буде виділена субвенція в розмірі близько 18,3 мільйонів гривень на фінансування школи-інтернат. Ці кошти будуть передані міському бюджету, а звідти відповідно направлені для школи. Мовляв, змінилося лише те, що між обласним бюджетом та школою-інтернат, міська рада виступить посередником.

“Я бачив, що в інтернаті пишуть ніби “школу-інтернат передали на фінансування міського бюджету”. Це не правда! Школа буде в нашому оперативному керуванні до 1-го вересня. А там сподіваємося вирівняти ситуацію з відсотками і все стане як було. Є варіант того, що до школи приєднають ще один подібний заклад, і цього буде достатньо. Якщо ж цього не відбудеться, то область буде виділити субвенцію для міста, а ми будемо направляти її для школи,” – пояснив Саганюк.

Додамо, що саме через таку процедуру фінансування у Володимирі-Волинському мають скликати позачергову сесію, щоб внести зміни до бюджету.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер