<

Інспектора з «Устилуга» підозрюють у фіктивному оформленні автомобілів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:40 | 13.06.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Волинського митника підозрюють у зловживанні владою та службовим становищем й у службовому підробленні.

Слідчим відділом прокуратури Волинської області повідомлено про підозру у зловживанні владою та службовим становищем, а також у службовому підробленні старшому державному інспектору відділу митного оформлення №2 митного поста «Устилуг» Волинської митниці ДФС, інформує прес-служба прокуратури області.

Встановлено, що митник, діючи умисно з метою одержання неправомірної вигоди іншими фізичними особами у вигляді отримання останніми незаконних переваг, які полягали у несплаті передбачених законодавством обов’язкових митних платежів при ввезенні на територію України транспортного засобу з метою подальшого відчуження, здійснив фіктивне митне оформлення автомобіля, який нібито був вивезений з митної території України.

Такими діями старшого державного інспектора державним інтересам спричинено тяжкі наслідки у виді ненадходження до бюджету податкових зборів та обов’язкових платежів на суму понад 165 тис. грн.

Нині його підозрюють у вчиненні кримінальних правопорушень,передбачених ч. 2 ст. 364 та ч. 1 ст. 366 КК України. Вирішується питання про відсторонення митника від посади.

Триває досудове розслідування.




один коментар
  1. А як прізвище цього бідного держінспектора?Бо як якогось бідолаху зловлять то розпишуть до діда -прадіда всі прізвища.А інспектор в таємності сидить.Всіх називайте своїми іменами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер