<

Інспектора митного поста «Володимир-Волинський» судитимуть за хабарництво

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:45 | 19.03.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Прокуратура Волині затвердила і скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вимагання й одержання хабаря старшим державним інспектором відділу митного оформлення № 4 митного поста «Володимир-Волинський» Волинської митниці ДФС.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Слідство встановило, що митники на цьому посту систематично вимагали й одержували хабарі від волинянина, який займається перевезенням товарів та пасажирів через державний кордон України.

Щоразу, коли автомобіль громадянина перетинав кордон, він платив правоохоронцям кошти за безперешкодне проходження митних формальностей.

3-го вересня 2019 року митника викрили, коли він вимагав та одержав від волинянина черговий хабар.

Працівника митниці (як і ще трьох його колег з цього ж митного поста) обвинувачують у вчиненні злочину й невдовзі він постане перед судом.

Згідно із санкцією ч. 3 ст. 368 КК України, за одержання неправомірної вигоди, поєднане із вимаганням, передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок