<

Інспектор Ляля нагадує комунальникам Володимира-Волинського про незавершений ремонт на вулиці Незалежності

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:45 | 8.09.2016 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

В понеділок, 5-го вересня, Володимир-Волинське комунальне підприємство “Полігон” продовжило ямковий ремонт по вулиці Незалежності. Проте, зробивши необхідні зарізи в дорожньому покритті, залишили роботи.

Іспектор Ляля побувала на вулиці Незалежності. Та нагадує комунальникам, що такі зарізи і траншеї є небезпечними для руху автомобілів по вказаній вулиці. Також додає, що вулицю Незалежності рахують “малою об’їздною” міста.

bezyimyannyij

Зазначимо, що під постом у Фейсбуці журналіста інтернет-видання “БУГ” із зауваженням щодо вказаної ділянки шляху, 8-го вересня ситуацію прокоментував працівник комунального підприємства Сергій Лупенко:

“Не забули, вчора закінчили ЦПО, сьогодні на цвинтарі асфальтуємо, потім на Незалежності”- зазначив працівник КП “Полігон”

Нагадуємо, що “Інспектор Ляля” в сидячому положенні має зріст шість сантиметрів, тому і послужить нам своєрідним мірилом, що візуально покаже, які глибокі та небезпечні насправді вибоїни на дорогах.

Згідно з чинним Державним стандартом України 3587-97, розміри ям не повинні бути більше 0,5 м² або 6 см в глибину. Всі ями, які більше хоча б по одному параметру, повинні бути усунені протягом 10-денного терміну (максимум).

img_0661
img_0662
img_0664
Особливу увагу інспектор Ляля просить звернути на ось цю ділянку. Під час перебування неподалік цієї вирізаної частини асфальту, інспектор Ляля ледве не стала свідком ДТП. Один водій пригальмував щоб об’їхати ями, але на зустрічній був транспорт і тому був вимушений зупинитись. Автівка, що рухалась позаду вимушена була різко гальмувати і зупинилась в кільках сантиметрах від попедньої.
img_0672
img_0679
img_0696
img_0701
img_0708
img_0710




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер