<

Інспектор Ляля з головою занурилась в ями вулиці Козацької у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:09 | 12.11.2019 / Володимир / /
Перегляди
4
/ коментарі 3

На прохання читачів БУГу інспектор Ляля завітала у Володимир-Волинський на вулицю Козацьку. Під час інспекції з’ясувала: найбільше ям на вулиці утворилося на місці латок, які зробили у 2019-му році. Деякі ями явно перевищують зріст Інспектора.

Орієнтовна протяжність Козацької – 325 метрів (згідно даних гугл-карт). Користуються цим відрізком дороги часто, їдучи з Устилузької до Ковельської і навпаки, щоб скоротити шлях.

На дорожньому полотні даної вулиці Інспектор Ляля нарахувала більше 10-ти ям, більшість з яких – явно глибші, ніж зріст Лялі. А у деяких – Інспектор ледве не потонула.

Містяни, що проживають на Козацькій розповідають, що цілодобово чутно, як машини налітають на ями – стукіт постійний, адже на цій ділянці рух транспорту жвавий.

Дані системи Prozorro свідчать: цьогоріч, влітку, був здійснений поточний ремонт доріг на 4-х вулицях міста,в тому числі, і Козацької на загальну суму 137 тисяч 752 гривні. Тендер для проведення робіт виграв КП “Полігон”.

Також цю дорогу загального користування ремонтували у 2017-му році. За даними системи Prozorro, на ремонт вулиць Козацької та Незалежності, яка веде до Ковельської, було витрачено 84 тисячі 494 гривні.

Інспектор Ляля занепокоєна і станом тротуарів на Козацькій – на деяких ділянках людям важко пройти з дитячими колясками.

Нагадаємо, Інспектор Ляля в сидячому положенні має ріст 6 сантиметрів і служить нам своєрідним мірилом, яке візуально показує, якими можуть бути глибокими та небезпечними вибоїни на дорогах.

Згідно з чинним Державним стандартом України 3587-97, розміри ям не повинні бути більше 0,5 м² або 6 см в глибину. Всі ями, які більше хоча б по одному параметру, повинні бути усунені протягом 10-денного терміну (максимум).




коментарів: 3
  1. І це обїзна , щоб розгрузити центр !!! Я не раз задумуюсь чи краще невеликі пробки , чи через великі ями , щоб скоріше , хоча тут сумніви де скоріше )

  2. Я живу на цій вулиці. Дійсно,жахливі тротуари з дорогою. Місцева влада де ви? Чи вам байдуже. Можливо б хтось з чиновників жив на нашій вулиці,тоді б було у нас усе гаразд. А так усім наплєвать,а гроші то виділяються….жах! Як набридло на це все дивитися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер