<

Інспектор Ляля: вулиця Незалежності у Володимирі-Волинському потребує ямкового ремонту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:21 | 15.05.2019 / Володимир / /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Вулиця Незалежності у Володимирі-Волинському, хоч і не належить до числа найголовніших, але всеодно залишається активною транспортною розв’язкою між Ковельською та Устилузькою вулицями. Інспектор Ляля впевнена, що тут потрібно провести поточний, ямковий, ремонт.

У будні дні активний рух тут починається о 7:30: батьки везуть своїх діточок до школи. А школа №2, виїзд з якої виходить на Незалежності, одна з найбільших за чисельністю учнів у Володимирі-Волинському. А біля повороту – великі ями. Подібних знайдеться по вулиці багатенько.

Інспектора Лялю також неприємно здивував стан тутешніх тротуарів. У піску, порослі травою або закидані камінням з вибоїнами по кілька сантиментрів. Так не годиться.

На деяких місцях дороги видно латку покриту латкою, які утворюють замість ям горбочки на дорозі. Варто відзначити, що знайшла Інспектор і відрізок дороги, ближче до перехрестя з вулицею Козацькою, де ям взагалі немає.

Нагадуємо, Інспектор Ляля в сидячому положенні має ріст 6 сантиметрів, тому і служить нам своєрідним мірилом, яке візуально показує, які глибокі та небезпечні насправді вибоїни на дорогах.

Згідно з чинним Державним стандартом України 3587-97, розміри ям не повинні бути більше 0,5 м² або 6 см в глибину. Всі ями, які більше хоча б по одному параметру, повинні бути усунені протягом 10-денного терміну (максимум).




коментарів: 2
  1. Краще б ота Ляля вулицями Нововолинська пройшлася, особливо біля асфальтного заводу…. Отам є на що подивитися..

  2. Дуже просимо інспектора Лялю завітати на вулицю Кунцевича. Вуличка невеличка, мацже в самому центрі міста, а ходити по ній неможливо, або калабані глибокі, або пилюка стовпом стоїть

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота