<

Інспектор Ляля попереджає про небезпечні ями на дорозі сполученням Володимир-Волинський – Верба

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:52 | 7.02.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
7
/ коментарі 3

Інспектор Ляля звертає увагу водіїв на небезпечні ділянки відрізку автодороги Р-15 Володимир-Волинський-Верба. Перша з них знаходиться неподалік від Володимир-Волинського кільця і до зупинки «Сім дерев». Друга – в’їзд до села Верба зі сторони Володимира-Волинського.

Влітку 2017-го року Інспектор Ляля уже попереджала водіїв про небезпеку на дорозі Р-15 Володимир-Волинський – Верба, адже маршрут є популярним, дорога слугує сполученням із курортною перлиною Волині – Шацькими озерами.

Тоді Інспектор Ляля наголошувала на небезпеку відрізку. Тепер глибокі вибоїни на цій ділянці дороги утворились біля зупинки громадського транспорту. А навпроти зупинки асфальт уже вибитий до «підошви» (щебінь великої фракції).

Хоча й відбувся ямковий ремонт два роки тому, на цій ділянці дороги він неефективний, на думку Лялі. Нові вибоїни утворились на відремонтованих ямковим ремонтом ділянці.

Саме такі глибокі одиничні вибоїни є дуже небезпечними і можуть стати причиною пошкодження автомобілів, або ДТП.

Інспектор Ляля звернула увагу і на «чистоту» узбіч. В деяких місцях утворилися стихійні смітники. Багато сміття і біля самої автобусної зупинки.

На в’їзді до села Верба з Володимира-Волинського Інспектор Ляля попереджає про зрізаний асфальт.

Площа зрізаного асфального покриття достатньо протяжна, як можна побачити на фото.

До того ж, на узбіччі зазвичай паркується великогабаритний транспорт, тому іншим автівкам дорога через зрізані шари асфальту. До слова, Інспектор Ляля помітила автомобільні номери РФ.

На дорозі Р-15 від Володимира-Волинського до межі зі Львівською областю у 2018-му році виконувався поточний і середній ремонт за інформацією відділу з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату Володимир-Волинської РДА. Тоді від Володимира-Волинського до села Павлівка ямковий ремонт проводила філія «Володимир-Волинське дорожньо-експлуатаційне управління».

У 2019-му році Р-15 Ковель–Володимир-Волинський–Червоноград–Жовква внесли до переліку автодоріг області, які планують відремонтувати протягом наступних чотирьох років першочергово. На Р-15, згідно Програми розвитку інфраструктури у Волинській області на 2019–2020 роки, передбачений поточний середній ремонт.

Наприкінці січня цього року на запит народного депутата України Ігоря Гузя Укравтодор дав відповідь, які дороги в його окрузі планують відремонтувати у 2020-му році. На жаль, серед переліку відрізок Р-15 Володимир-Волинський – Верба – відсутній, проте нардеп лобіюватиме на перспективу ремонт шляху до Шацьких озер.

“Поки коштів не передбачили, але будемо лобіювати. І якщо вдасться – це з Володимира до Верби і далі до Любомля треба тягнути дорогу, тому що влітку вона перенасичена”, – каже Ігор Гузь.




коментарів: 3
  1. Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату Володимир-Волинської РДА,- ДЛЯ ЧОГО?Які функції виконує-статистика?

  2. Ігорьок з гумконвою заблукав і не в ту сторону поїхав, чи як РФ опинилась у нас?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер