<

Інспектор Ляля перевірила вулиці Привокзальну та Князя Олега у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:06 | 30.08.2019 / Володимир / /
Перегляди
2
/ коментарі 3

На прохання читачів БУГу, інспектор Ляля проінспектувала вулиці Князя Олега та Привокзальну, що у Володимирі-Волинському.

На початку вулиці Князя Олега інспектор помітила небезпечний люк, який постійно об’їжджає транспорт, зокрема і важковаговий. Біля люка утворилась вибоїна у половину зросту інспектора Лялі.

На початку літа на вулиці Князя Олега відбувались ремонтні роботи, після яких на проїжджій частині залишився пісок. Проводилися роботи з заміни водопроводу.

Проте, асфальтне покриття на ділянці, де проводились роботи, ще не поклали.

Де-не-де пісок під колесами авто просів і утворилися вибоїни посеред проїзджої частини.

А за метрів 100 Ляля помітила небезпечну вибоїну біля каналізаційного люка, глибина якого у повний зріст інспектора – 6 сантиметрів.

Як пізніше БУГу, після виходу матеріалу розповів перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, вулицю повинні заасфальтувати вже наступного тижня.

На вулиці Привокзальній деякі ділянки асфальтного покриття на проїжджій частині зрізали фрезою, ймовірно, для підготовки ремонтних робіт. Згодом, Ляля надіється, зможе оцінити ямковий ремонт вулиці.

Нагадаємо, Інспектор Ляля в сидячому положенні має ріст 6 сантиметрів і служить нам своєрідним мірилом, яке візуально показує, якими можуть бути глибокими та небезпечними вибоїни на дорогах.

Згідно з чинним Державним стандартом України 3587-97, розміри ям не повинні бути більше 0,5 м² або 6 см в глибину. Всі ями, які більше хоча б по одному параметру, повинні бути усунені протягом 10-денного терміну (максимум).




коментарів: 3
  1. Хай інспектор ляля перевірить вулицю тричі Героя радянського Союзу Івана Кожедуба,жителі якоі десятки разів зверталися до влади з проханням допомогти.

  2. Якщо інспектор Ляля завітає на вулицю Огієнка, то залишиться без ручок і ніжок, коли буде вибиратися з суцільного рова глибиною в пів метра, який з кожним дощем робиться все глибшим. А влада вже десять років все обіцяє зробити ремонт 100 метрів дороги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа