<

Інспектор Ляля: якщо не хочете потрапити на смугу перешкод, то виїжджайте на зустрічну – вулиця Устилузька у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:00 | 25.12.2018 / Володимир / , /
Перегляди
26
/ Коментарі відсутні

На вулиці Устилузькій у Володимирі-Волинському Інспектор Ляля знайшла аварійно небезпечний відрізок дороги з вибоїнами, глибина яких подекуди доходить до 8-ми сантиметрів.

Мова про капітальний ремонт траси міжнародного значення Володимир-Волинський – Устилуг ведеться давно. Її планували ремонтувати за кошти польського кредиту. Проте у 2018-му році цих грошей так ніхто і не побачив. Вулиця Устилузька у межах міста повинна була ремонтуватися також за ці кошти.

Дорога перебуває на балансі Служби автомобільних доріг.

Як видно по слідам на асфальті, ями пробували усунути, зрізавши верхній шар асфальту, проте на цьому етапі роботи кинули. Потім випав сніг і вдарили морози, а як трохи потепліло, то й асфальт десь пропав зі снігом.

Попереджувальних знаків для водіїв про ямковість на дорозі перед небезпечним відрізком не встановлено. Водії, котрі їдуть по дорозі вперше, змушені гальмувати прямо перед ямами.

Інспектор Ляля просить відгукнутися в коментарях до статті тих, хто все ж таки втрапив в ці ями та змушений був міняти колесо чи згубив тут ковпак від нього.

Нагадаємо, що Інспектор Ляля в сидячому положенні має ріст 6 сантиметрів, тому і послужить нам своєрідним мірилом, яке візуально показує, які глибокі та небезпечні насправді вибоїни на дорогах.

Згідно з чинним Державним стандартом України 3587-97, розміри ям не повинні бути більше 0,5 м² або 6 см в глибину. Всі ями, які більше хоча б по одному параметру, повинні бути усунені протягом 10-денного терміну (максимум).

Ось як ті ж самі вибоїни виглядали 25-го грудня, коли випав сніг. Побачити їх водіям складніше. Про те, що на дорозі ями, можуть підказати тільки прокладені на дорозі колії від колес авто.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер