<

Іноземцю, який пропонував хабар патрульним Володимира-Волинського, присудили 17 тис. грн штрафу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:43 | 12.12.2020 / Володимир / , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Громадянин Азербайджану, який у серпні цього року кермував автомобілем не пристебнутий, без документів або не захотів пред’явити їх правоохоронцям, пропонував поліцейським з Володимира-Волинського 200 гривень хабаря, щоб уникнути відповідальності.

Про це стало відомо із судового рішення від 7-го грудня, опублікованого 9-го грудня.

Відомо, що азербайджанець 5-го серпня 2020 року кермував транспортним засобом не пристебнутий ременем безпеки та без документів або відмовився їх надати правоохоронцям, які патрулювали на 19-му кілометрі траси Н-22, сполучанням Устилуг – Рівне у Володимир-Волинському районі.

Патрульні хотіли притягнути чоловіка до адміністративної відповідальності за вчинення ним адміністративних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 126, ч. 1 ст. 126, ч. 5 ст. 121 КУпАП, проте іноземець, перебуваючи у службовому автомобілі «Reno Dokker», поклав 200 гривень купюрами по 100 гривень, між передніми сидіннями, в салоні авто поліцейських Володимир-Волинського відділу поліції ГУНП у Волинській області.

Обвинувачений визнав свою провину в інкримінованому йому кримінальному правопорушенні, передбаченому ч. 1 ст. 369 КК України та 27-го жовтня уклав із прокурором угоду про визнання винуватості, а також покарання у виді штрафу у розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17 000 грн.

В результаті, суд затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та громадянином Азербайджану та обрав йому покарання у виді 17 000 грн штрафу. А також конфіскував речові докази (200 гривень хабаря) в дохід держави.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер