<

Ініціативу Ігоря Гузя підтримано: майже 8 мільйонів гривень спрямують на житло військовим у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:17 | 17.05.2016 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

За ініціативою волинського нардепа Ігоря Гузя Уряд  виділив майже 8 мільйонів гривень на  добудову 44-квартирного будинка для військових у Володимирі-Волинському, стан готовності якого сягає 80%.

«Мені дуже приємно відзначити, що 11 травня рішенням Кабміну на житло для військових передбачили фінансування. Зокрема і для наших бійців з 14-тої бригади, виділено близько восьми мільйонів гривень на завершення у Володимирі-Волинському будівництва, стан готовності цього будинка достатньо високий. На жаль, останні три роки коштів на добудову будинку не було. Завдяки принциповій позиції міського голови, і я двічі виступав під час парламентських засідань з цього приводу, гроші на завершення будівництва все ж таки поступлять», – прокоментував нардеп.

У Володимирі-Волинському вже близько восьми років зводиться цей житловий будинок для військових. Будинок просто руйнувався. Волинський нардеп неодноразово порушував це питання у столиці: надсилав запити до Міноборони, звертався із відповідним проханням і до Уряду Арсенія Яценюка, і вже до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана. Спільними зусиллями справу все ж таки «зрушено з  місця» – 7, 7 мільйонів гривень таки спрямують на житло для бійцям АТО та членів їх сімей.

З 44-х квартир до експлуатації практично готові 24. У 20-ти квартирах необхідно виконати роботи з монтажу внутрішньо будинкових комунікацій, завершити будівництво 5-го поверху та провести внутрішні оздоблювальні роботи.

Ігор Гузь  висловлює вдячність Володимиру Гройсману за розуміння інтересів громади його виборчого округу.  «Наше завдання – зробити все можливе, аби ці ресурси надійшли вже зараз, а не наприкінці року, як це буває. І, слідкувати за  процесом будівельних робіт», – відзначив він.

Волинський нардеп сподівається, що вже у цьому році  будинок у Володимирі-Волинському постане, і військові та родини загиблих учасників АТО отримають  передбачені їм квартири.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер