<

«Інформація про підвищення тарифів є неправдивою» – КП «Володимир-Волинськтеплоенерго»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:35 | 1.11.2019 / Володимир / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» повідомляє, що інформація про підвищення тарифів, поширена деякими ЗМІ є неправдивою.

Адміністрація підприємства заявляє, що прикро вражена маніпуляціями з цифрами і фактами про діяльність підприємства та тарифи.

КП повідомляє, що не має наміру підвищувати тарифи на тепло.

“Ми входимо в цей сезон на сьогодні з таким тарифом, який був у минулому опалювальному періоді”, – говорять на підприємстві.

Маніпуляції цифрами та суб’єктивна неперевірена думка замість фактів – останнім часом окремі журналісти та депутати дозволяють собі оприлюднювати недостовірні і завідомо неправдиві дані про КП «Володимир-Волиськтеплоенерго».

“Представникам ЗМІ, які претендують на достовірність та об’єктивність, а натомість поширюють неправдиву інформацію, в свою чергу, радимо брати коментарі у КП «Володимир-Волинськтеплоенерго», щоб не вводити в оману читачів”, – заявляють на підприємстві.

Споживачам тепла радять звертатися до адміністрації КП за підтвердженням будь-якої інформації, що поширюють різні видання.




один коментар
  1. Мабудь хтось -щось перепутав або недочув, бо справді владає може підняти незабаром тарифи на воду та каналізацію для мешканців міста ( проект такого рішення вже оприлюднений на сайті міської ради) . Але тут виникає питання наскільки правомірне і справедливе буде таке рішення влади…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок