<

Імена загиблих героїв увіковічнять в назвах вулиць у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:40 | 16.04.2015 / Володимир /
Перегляди
12
/ Коментарі відсутні

Чергова сесія Володимир-Волинської міської ради, що пройде 24 квітня 2015 року, має наметі затвердити детальні плани території для наступної передачі земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку та господарських споруд у власність воїнам – учасникам АТО. Окрім того, депутати планують новонарізані вулиці найменувати іменами воїнів-героїв АТО.

У проекті рішення міськради “Про затвердження містобудівної документації та присвоєння назв новонарізаним вулицям міста” вказаний перелік вулиць, на яких сім’ї та воїни – учасники антитерористичної операції отримають земельні наділи. Так, ці категорії громадян можуть претендувати на землю у районі вулиці Будівельної (на території колишнього цегельного заводу), а також в районі вулиці Залізничної.

Новонорізані вулиці в кварталі індивідуальної житлової забудови в районі колишнього цегельного заводу найменувати іменами героїчно загиблих в зоні  проведення антитерористичної операції (АТО) воїнів:

вулиця Упорова.

Упоров

 Упоров Ігор Романович народився 30 серпня 1984 року у місті Володимирі-Волинському. Старший солдат-командир бойової машини БМП-2-командир відділення 51-ої ОМБр, 28.06.2014 року під час мінометного обстрілу біля села Макарове Луганської області був поранений осколком у живіт, помер від втрати крові при транспортуванні у госпіталь. Похоронений на Федорівському кладовищі у місті Володимирі-Волинському;

вулиця Колєснікова.

колєсніков

Колєсніков Дмитро Вадимович, боєць 5-го батальйону ДУК «Правий сектор» з позивним «Правий». Народився 12.01.1995 року у місті Володимирі-Волинському. Студент третього курсу спеціальності «Правознавство» Університету сучасних знань. Загинув 22.02.2015 року у зоні проведення антитерористичної операції поблизу с. Піски. Похоронений на Федорівському кладовищі у місті Володимирі-Волинському.

Депутатський корпус голосуватиме за присвоєння новонарізаній вулиці в районі вулиці Залізничної найменувати іменем героїчно загиблого:

вулиця Головіна.

Головін Дмитро Володимирович народився 09 червня 1981 року у місті Володимирі-Волинському. Військовослужбовець військової частини А3283. Загинув 01.02.2015 року від множинних осколкових наскрізних поранень ділянок тіла в Попаснянському районі Луганської області. Похоронений на Федорівському кладовищі у місті Володимирі-Волинському.

Окрім того, розглянувши звернення голови постійної комісії з питань інформаційної та молодіжної політики, освіти, науки, культури, спорту, туризму та зв’язків з громадськими організаціями Ігоря Подзізея, виносять на розгляд депутатського корпусу рішення про присвоєння (посмертно) звання «Почесний громадянин міста Володимира-Волинського» героїчно загиблим під час бойових дій за державний суверенітет та територіальну цілісність України, проявлені героїзм та мужність військовослужбовцям:

  • підполковнику Спасьонову Василю Володимировичу;
  • майору Хмелецькому Віктору Івановичу;
  • майору Полінкевичу Леоніду Олександровичу;
  • старшому солдату Упорову Ігорю Романовичу;
  • старшому лейтенанту Максименку Олександру Олександровичу;
  • сержанту Ілляшуку Михайлу Миколайовичу;
  • солдату Головіну Дмитру Володимировичу;
  • бійцю 5 батальйону ДУК «Правий сектор» Колєснікову Дмитру Вадимовичу




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер