<

“Ігор прийде – порядок наведе” в дії або як Володимир-Волинське ЖКГ до зустрічі з нардепом готувалось

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:32 | 4.08.2016 / Володимир /
Перегляди
381
/ коментарів 5

Як відомо, під час парламентських канікул народний депутат Ігор Гузь активно спілкується з громадянами свого округу, влаштовуючи зустрічі в дворах їхніх житлових будинків. 4-го серпня така зустріч повинна відбутись по вулиці Сагайдачного, 3 у Володимирі-Волинському.

І хоч початок зустрічі лише о 19.30, та перші небайдужі зібрались у дворі ще о 16 годині. Це – сумлінні працівники житлово-комунального господарства міста Володимира-Волинського. Очевидно, вони настільки сильно очікують цієї зустрічі, що прийшли за три години до початку.

А щоб не гаяти часу дарма, вирішили заодно прибрати. І хоча їхні колеги тут трудяться щоранку, та все ж роботу собі знайшли: папірців повно зібрали, двір вимели,  включаючи і сходинки біля під’їздів. Та що говорити – навіть зілля посапали, чого, за словами жителів будинку, раніше за працівниками ЖКГ не помічали. Загалом, потрудились славно – двір хіба що не блищить.

Можливо, вони сподіваються, що жильці, отримавши шок від такої небаченої раніше чистоти на своїй прибудинковій території, не згадають про гнилі труби в підвалах будинку №3 по вулиці Сагайдачного. Адже заміну їх відтягують всіма силами, водночас переконуючи жителів створювати ОСББ. Як відомо, тоді ця проблема ляже на їхні плечі.

IMG_0445
IMG_0446
IMG_0447




коментарів: 5
  1. В чей двір напевно всіх двірників міста нагнали для прибирання, щоб замилити очі депутату

  2. Давно живу в ОСББ і не відаю, що таке гнилі труби, хто такий ЖЕК (а не ЖКГ – це відділ, що надає квартири), жодних депутатів на зборах не буває. Єдині збори – звіт голови про витрачені кошти. Схаменіться, ніхто в ОСББ не заганяє, тут виключно свідоме мислення електорату.

    • створення ОСББ в страрих будинках – це спроба перекласти на плечі жителів будинку проблеми , які роками не вирішувала влада міста та влада країни , змусити їх самому ремонтувати все , що доведе до ручки і тоді тариф не буде 1.2-1.5 грн за 1 кв.м а в в декілька раз більше …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер