<

Ігор Пальонка зустрівся з мешканцями Володимира-Волинського у дворах багатоповерхівок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:37 | 8.09.2020 / Володимир / , /
Перегляди
5
/ 1 коментар

5-го вересня кандидат на посаду міського голови Володимира-Волинського Ігор Пальонка провів шість зустрічей у дворах багатоповерхівок у місті.

На зустрічах він спільно з народним депутатом України Ігорем Гузем, який висловив йому підтримку на місцевих виборах, поспілкувалися з мешканцями міста.

Пальонка представив володимирчанам свою програму та вислухав проблеми мешканців того чи іншого двору. Також говорили про загальноміські питання, які потребують вирішення.

Найчастіше люди цікавилися вирішенням певних питань комунального характеру: перекриття дахів, ремонт у під’їздах, ремонт дворів та встановлення дитмайданчиків.

Цікавилися і тим, які зміни пропонує кандидат на мера.

Пальонка розповів, що він знає про проблеми комунальної сфери міста, адже раніше, до роботи в Зарічанській ОТГ і свого головування, працював у міському ЖЕКу.

Він розповів про більше десятка пунктів своєї програми, що стосується ЖКГ, залучення інвестицій, безпеки міста, розбудови рекреаційних зон, початку роботи над переведенням будинків на індивідуальне опалення, кроків до комфортності міста та інше.

До слова, багато людей спостерігали за зустріччю з вікон багатоповерхівок, а ті, хто прийшов, ставили безліч запитань.

Також виступили перед мешканцями учасники міської команди «За Майбутнє».




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер