<

Ігор Лапін вважає, що зять мера Володимира-Волинського один із координаторів корупційних схем у місті

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:35 | 25.08.2015 / Володимир /
Перегляди
8
/ коментарів 6

Народний депутат Ігор Лапін вважає, що зять мера Володимира-Волинського Петра Саганюка Володимир – один із координаторів корупційних схем у місті.

Про це він розповів під час прес-конференції у вівторок, 25-го серпня, – пише Волинське Агентство Розслідувань.

Ігор Лапін стверджує, що всі корупційні процеси у Володимирі-Волинському прямо чи опосередковано пов’язані із Петром Саганюком. Тому він буде просити Генеральну прокуратуру звернути особливу увагу на це.

Помічник Лапіна Юрій Моклиця нагадав, що після Революційні гідності у Володимирі-Волинському “Самооборона Волині” виявила величезні склади контрафактної горілки та цигарок. Організатори такого незаконного бізнесу мають зв’язки із владою міста, – вважає Моклиця.

За словами іншого помічника Лапіна Богдана Климчука, у перші післяреволюційні дні «тітушки» у Володимирі-Волинському фактично блокували люстрацію влади та вилучення контрафактної горілки. Щоб її вилучити, правоохоронцям навіть довелося залучати «Самооборону Волині». Проте система збуту контрафакту та контрабанди у Володимирі-Волинському досі існує.

Тому Ігор Лапін звернеться до начальника УМВС у Волинській області Петра Шпиги щодо «реанімації» кримінальних справ щодо контрабанди у Володимирі-Волинському.

Також Юрій Моклиця відзначив, що причетний до контрабанди зять Петра Саганюка Володимир. Матеріали щодо нього самооборонівці передадуть у правоохоронні органи.

Знайшли й інші порушення в діяльності Володимира Саганюка. 10 квітня 2015 року на митному посту «Устилуг» в зоні митного контролю на смузі руху «виїзд з України» (Польща) зять Саганюка здійснював митні формальності, незважаючи на те, що ці функції покладено на працівників Волинської митниці ДФС.

За цим фактом щодо нього призначили службове розслідування стосовно приховування доходів, однак його проведення керівники Волинської митниці фактично проігнорували.

Також перший заступник начальника Волинської митниці ДФС Андрій Андрейків призначив Володимира Саганюка на посаду головного спеціаліста сектору зв’язку управління інфраструктури Волинської митниці ДФС без погодження з управлінням власної безпеки Головного управління.

Ігор Лапін вважає, що у такому «закриванні очей» на службові розслідування проти Володимира Саганюка може бути слід його тестя – міського голови Володимира-Волинського.

Ігор Лапін нагадав, що Самооброна Волині звернулася до найбільших політичних сил, щоб ті не підтримували на виборах людей Петра Саганюка. Олега Борбелюка, Руслана Мороза, Валентина Вірковського, Сергія Ковальчука та інших.




коментарів: 6
  1. Ой як мало знає Лапін про контрафактну горілку і сигарети! Такий бізнес у місті мають багато, навіть волонтери – самопомочі.

  2. Лапін хоче кришувати цей бізнес разом з своім помічником Степанюком О, і вирішили відвести підозру на Саганюка, поки йде передвиборча компанія. А цей бізнес кришуе Льошка Панасюк і Костік Зінкевич. Нехай Лапін розкаже скільки Лариска Якимчучка дала сигарет самообороні за перевірки які ніде не зафіксовані, ми чекаемо прокуратуру і надамо відео докази пеоевірок Самообороною Волині. От тоді Лапіну не допоможе імунітет депутата! Гнати таких як Лапін з ВР! Покійний Еремеев теж був не дурний хлопець, і зафільмував як Лапін брав у нього 300 тисяч доларів хабаря!!! Всі факти будуть передані у Ген прокуратуру! Смерь Еремеева на совісті Лапіна!

    • О тут то правда про контрабанду! Тільки треба добавити, що волонтери дружать з ларискою якимчучкою і ведуть спільний бізнес. А раз з нею, а вона людина папіна, то логічно думати що і вони всі тоже під папою ходять, але чогось корчать з себе опозиціонерів до влади! Фальш завжди видно!!!

  3. Давно ходять по Луцьку чутки,що нардеп Лапін причетний до смерті Еремеева Ігора, але прокуратура цю версію відкидае бо батько Лапіна там все порішав!

  4. Звернеться він до міліції..передасть шось в прокуратуру…якісь сліди йому ввижаються… це порожня балаканина. а де звіт про те що він як депутат зробив, виконав, допоміг на своєму окрузі? нащо проводити прес-конференцію ні про що? тільки щоб відвернути увагу від своєї бездарності. дурні лучани знов вибрали непотріб. і шось він надто голосно кричить “тримайте злодія”… згоден з Орися – ГНАТИ ГЕТЬ ПОГАНОЮ МІТЛОЮ!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер