<

Ігор Гузь запрошує мешканців Володимира-Волинського та Нововолинська на ранкову пробіжку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:48 | 5.04.2019 / Володимир, Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарів 6

6-го квітня у Володимирі-Волинському, а 7-го – у Нововолинську народний депутат України Ігор Гузь запрошує мешканців регіону Прибужжя на ранкову пробіжку.

Довжина обох дистанцій – 5 кілометрів. Опісля забігу народний депутат запрошує учасників на каву-чай.

https://www.facebook.com/Guz.Igor/videos/307558406605024/

Володимир-Волинський субота, 6 квітня.
Збір о 8.20, старт забігу о 8.30 з центральної площі. Фініш біля КМЦ.
Маршрут: Центральна площа – Ковельська – Луцька – парк “Слов’янський” – парк “Княжий” (с. Заріччя) – вул. Ст.Бандери (траса Р-15) – Устилузька – Драгоманова – Ів.Франка – Центральна площа.

Нововолинськ неділя, 7 квітня.
Збір о 8-20 на майдані Незалежності. Старт о 8.30.
Маршрут: б-р Шевченка, вул. Митрополита Шептицького, пр. Дружби, вул. Зелена, вул.Пирогова, вул.Соборна, пр. Перемоги, пам’ятник Т.Г.Шевченку.




коментарів: 6
  1. Це добре,що депутат в нас спорсмен,то плаває,то бігає…. Але вся біда в тім,шо депутат повинен працювати в Раді,робити законопроекти які б були для полегшення життєдіяльності виборців і тд… Краще б було щоб кожен займався своєю справою,спорсмен-спортом, прем’єр-керівництвом країною,депутат-законопроектами для людей,а не для олігархів. Була проблема з єврономерами,лепутати проголосували,точніше ограбили люлей,теж саме по газові,електриці,нафті і тд. От де проблеми!!! А біг,плавання,ні одного ролика по тв проти наркоманії,алкоголю і тд. Треба дітям доносити по тв та інтернеті про здоровий спосіб життя,а те,що ми зберемось пробіжимо, вип’єм кави,то нічого не вирішить!!!!

    • А Ви будете за нього голосувати на наступних виборах? А якщо “перевзується”? Я-ні! Бо прийшов, насмітив і” порядку не навів”, як обіцяв.

  2. хе-хе, які ж наівні люди… “депутат-законопроектами для людей,а не для олігархів”… ніяк ви від совка не відійдете.. давайте вже не зупинятися, вимагайте “все для народу, фабрики рабочим, земля крестьянам !”.. це капіталізьм, а ви тільки прилади для добування прибутку…соціалізм помер, можно не соромитися вижимати з цих людей все..невже ніяк не дійде ?

  3. Мій батько,якому 71 бігає так кожен день протягом 15років а може і більше!Вперед Ігорчику! Ще не Заріччя забіжіть потушіть траву,бо качки на яйцях крякають!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Вересня, Понеділок
8 Вересня, Неділя