<

Ігор Гузь відвідав школу та дитячі садки у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:02 | 9.11.2016 / Володимир / /
Перегляди
2
/ коментарі 4

8-го листопада, під час робочого візиту до міста Володимир-Волинський, народний депутат України Ігор Гузь разом з першим заступником міського голови Ярославом Матвійчуком відвідав об’єкти, на які виділялись кошти з державного та міського бюджетів.

Серед них два дитячих садочки “Вишиванка”, “Казка” та дитячий спортивний майданчик на вулиці Ковельській, який нещодавно побудували.

Варто зазначити, що згадані дитячі навчальні заклади мали досить серйозні проблеми, які вже багато років не вирішувались. Так у “Вишиванці” замінили систему опалення, адже вже багато років температура у садочку в зимовий період коливалась в межах 10-ти градусів тепла. А у “Казці” утеплюються зовнішні стіни. Тепер садочок не лише гарно виглядатиме, але й буде економити на опаленні.

img_0051

Також, Ігор Гузь відвідав міську школу №5 та ДНЗ у селі Хобултова, колективи яких прийняли участь у конкурсі міні-проектів «Крок назустріч», який ініційований фондом народного депутата “Прибужжя”. У першому навчальному закладі були встановлені камери відеоспостереження, а у другому повністю обладнана санітарна кімната (встановлено бойлер, санвузли, замінена плитка тощо).

Загальна вартість проекту сягнула близько 19 125 тисяч гривень. Ініціативна група Хобултівського дитячого навчального закладу від Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя» отримала сертифікат на суму 13 тисяч гривень для втілення проекту. Взимку 2017 року стартуватиме вже третій етап конкурсу ініціатив «Крок назустріч», – повідомили у у прес-службі народного депутата.

Депутат Верховної ради поспілкувався з працівниками школи та садочків. Одна з основних проблем, з якою освітяни звернулись до народного депутата, стосувалась недостачі підручників. Ігор Гузь запевнив, що буде розмовляти з представниками МОН України, але, враховуючи, що ця проблема державного масштабу, вирішити її швидко не вдасться.

img_9931
img_9927
img_0004
img_0057




коментарів: 4
  1. Знаєте картинка зовнішня це ще не все.Краще перевірте чим кухарі в садочках кормлять наших дітей… Якою холодною водою вмивають руки дітки. Як розвивають наших дітей, які потім забуваються як розмовляти тільки піщать, гудуть, і брумкають. Чому діти так хворіють часто, напевно спеціально охолоджують спальні кімнати або ще що. Чому не поміняють фахівців на справжніх кваліфікованих, які люблять діток, і відчувають що це їхнє покликання. Діти відчувають все і їх не обманиш, якими вони виростуть якщо будуть їх таким хламом і мізером годувати,потім якщо вони будуть так часто хворіти а потім лікуватись від простуд ліками які 30 % підроблених і які згубно впливають на організми. Ви маєте совість, вам навіть держава стала виділяти такі великі кошти на діток, наші кошти, з наших податків, а ви ті гроші нормально не можете використати по прямому призначенні, ви думаєте ваша совість буде чиста після того.А перед собою і Творцем що ви потім скажете?! Мало того що різні схеми відмивання грошей існують( закупки продуктів, їхня якість, відкати,….) а що далі?! Схаменіться, почніть міняти біля себе світ, почніть з себе, полюбвть себе, проаналізуйте як вам з тим гріхом жити?! Адже ті мами ідуть за копійки працювати і їхня єдина Надія на Вас, на те що їхні діти ростуть належно, харчуються по меню, і їх оточують люди…а не бездушні особини.

  2. Я пропоную на кошти адмірні які надходять
    В бюджет встановити камери по самих кухнях у 5-и школах, це не так багато, і в садочках, їх теж як “кіт наплакав”. І може тоді проблема частково буде вирішена, а також у групи не завадило понаставляти, то вихователі і вчителі б якось по іншому почали працювати. І в обов,язковій формі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер