<

Ігор Гузь привітав голову Володимир-Волинської громади з початком нової епохи в житті міста та окреслив напрямки співпраці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:43 | 30.11.2020 / Володимир / /
Перегляди
3
/ 1 коментар

Народний депутат Ігор Гузь на першій сесії новообраної Володимир-Волинської міської ради зазначив, що буде допомагати Володимиру, зокрема, намагатиметься «вибити» додаткові кошти з державного бюджету для міста та сприятиме в тому, аби місцева лікарня у новому році стала опорною.

Нардеп привітав міського голову Ігоря Пальонку, запевнивши, що новим мером княжого міста стала чесна та відповідальна людина, а також висловив йому свою підтримку.

“Достатньо давно знаю Ігоря Анатолійовича і переконаний, що це порядна та активна людина. Хочу єдине йому побажати – політичної волі, не застрягнути в тому болоті, куди його, очевидно, багато хто захоче затягнути. Ми бачимо, що 80% виборців голосували, які йшли з гаслами за зміни. Тому політична воля, як ніколи, важлива у Володимирі-Волинському”, – наголосив Гузь.

Народний депутат зауважив, що 30-те листопада – віковічний день для міста, тому що змінюється епоха. Адже фактично третина століття у Володимирі була пов’язана з екскерівником Петром Саганюком.

“Оцінку його діяльності вже дає громада. І з сьогоднішнього дня наступає нова епоха, яка буде залежати від кожного присутнього в цьому залі. Переконаний, що вона буде більш динамічна, яка триматиме на пульсі те, що навколо відбувається”, – зазначив Ігор Гузь.

Також він підкреслив, що заради розвитку міста переважна більшість новообраних депутатів міськради об’єдналась.

“Мені дуже приємно, а я знаю настрої в цьому залі, що за місяць переговорних процесів вдалося об’єднати переважну більшість, майже 90% присутніх тут депутатів. Які незалежно від своїх політичних таборів, амбіцій, наразі розуміють, що треба спільно вирішувати питання розвитку міста”.

Окрім цього, нардеп запевнив, що робитиме все можливе, щоб із нового року лікарня у Володимирі стала опорною.

“Я особисто і моя команда будемо робити все можливе, щоб допомогти. Може хтось думає, що Гузь тут буде керувати, – ні. Тому що я не був присутній на нараді щодо створення більшості в цьому залі й надалі не буду втручатися у ці справи.

Але я депутат, який 6 років працює в центрі округу, і робитиму все можливе, щоб виконувати обіцянки і зробити все можливе, щоб із нового року наша лікарня стала опорною, щоб ми знайшли додаткові кошти з державного бюджету для міста”, – наголосив Гузь.




один коментар
  1. “з сьогоднішнього дня наступає нова епоха” – оголосити святом, зробити вихідний !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок