<

Ігор Гузь просить виділити кошти на добудову будинку для бійців у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:17 | 22.04.2016 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Ігор Гузь працює над тим, щоб у Державному бюджеті віднайшли кошти на добудову будинку із 80% готовністю для бійців у Володимирі-Волинському.

Народний депутат України  сьогодні вкотре порушив це питання перед  керівництвом держави під час парламентського засідання. Відповідне звернення уже надсилалося депутатом до профільного міністерства.

«У моєму виборчому окрузі у Володимирі-Волинському знаходиться героїчна 51-а, а нині, 14-а бригада. У місті вже близько восьми років зводитьсяжитловий 44-ьох квартирний будинок для військових. В 2013-му будівельні роботи припинилися, через відсутність коштів. Стан готовності – 80%. На жаль, за ці три роки, і  місцева та обласна влада, і я  також, добиваємося коштів. Грошей на завершення –  так і  не знайшли», – зауважив він.

З 44-х квартир до експлуатації практично готові 24. У 20-ти квартирах необхідно виконати роботи з монтажу внутрішньо будинкових комунікацій, завершити будівництво 5-го поверху та провести внутрішні оздоблювальні роботи.

Народний депутат звертається з проханням до Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана та Міністра оборони Степана Полторака все ж таки віднайти ресурси в державному бюджеті та забезпечити військових житлом.

«Я розумію, якби це було будівництво «нульового циклу», а це майже готове приміщення. А за ці три роки вже  частково прогнив дах, є вже проблеми нап’ятому поверсі з стінами над двома під’їздами. Потрібно лише 20% коштів, бо ще через трохи потрібно буде шукати ще більше ресурсу для його відновлення. Що виходить?  Фактично готовий будинок для сімей військовослужбовців, сімей загиблих бійців, нашої 51-ої бригади – руйнується», – зауважив він.

Ігор Гузь просить керівництво держави зробить аналіз ситуації  та надати людям чітку інформацію, коли будинок зведуть і вони отримають своє житло. «Я переконаний, що і волиняни, і бійці бригади, та й всі жителі Володимира-Волинського, будуть вам безмежно вдячні», – наголосив народний депутат, апелюючи до Прем’єр-міністра та Міністра оборони.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер