<

Ігор Гузь із робочим візитом відвідав Володимир-Волинський район

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:23 | 29.12.2015 / Володимир / , , /
Перегляди
13
/ коментарі 2

29-го грудня із робочим візитом народний депутат України Ігор Гузь відвідав Устилуг, Дігтів та Володимир-Волинський. Народного депутата перевірив як реалізувалися проекти, що фінансувалися із державної субвенції виділеної парламентом на 19-й округ у розмірі майже 5-ть мільйонів гривень.

Перший об’єкт, який відвідав Ігор Гузь став садочок у місті Устилуг, де для ремонту даху була виділена субвенція із державного бюджету у розмірі 670-ти тисяч гривень.

IMG_1005
IMG_1016
IMG_1024

Народний обранець поспілкувався із завідуючою дитячого садочку Тетяною Курдельчук та секретарем Устилузької міської ради Людмилою Касьян.

“Цей проект виконаний, тепер будемо писати нові аби поремонтувати каналізацію та утеплити підвал садочку. Окрім цим проектів, наразі готуємо ще інші для того, щоб покращити стан доріг між селами нашої об’єднаної громади, плануємо розвивати місцеву інфраструктуру, тому будемо звертатися до Вас, пане Ігоре, в наступному році неодноразово” – повідомила Людмила Касьян.

IMG_1041

Наступний об’єкт, який відвідав народний депутат – водогін у селі Дігтів. Народний депутат сприяв заміні частини труб водогону, що коштувало 500 тисяч гривень. Мешканці села зможуть користуватися чистою водою та не менш важливим є те, що тепер воду підвели окремо до кожного будинку і підключення до системи відбувається в індивідуальному порядку.

IMG_1097

Також, Ігор Гузь відвідав інфекційне відділення Володимир-Волинської лікарні на ремонт даху якої було витрачено 360 тисяч гривень. При відвідинах відділення був присутній головний лікар ТМО Олександр Клачук, який окрім того, що розповів про виконані роботи звернувся до народного депутата із проханням посприяти у виділенні для Володимир-Волинської лікарні мамографа.

На завершення візиту у Володимир-Волинському районі, народний депутат Ігор Гузь передав подарунки для дітей учасників АТО у рамках проекту “Подаруй дитині свято”.




коментарів: 2
  1. Мені цікаво про які виконані роботи звітував Олександр Клачук?! В лікарні неможливо лежати, особливо з дітками. Умов там ніяких. Перше слово моєї дитини коли ми зайшли в палату “мама це Жах” а їй лише 5 років… Якщо це цей дядько який тиждень тому ходив і тикав пальцьом педперсоналу там підкрасити, там підбілити а дирява стеля спитали дівчата, на це він відповів нічого не робити , не тече той і добре!!! Це халатність і бездіяльність!!! Що там білити чи фарбувати???!!! Там все лущиться і обсипається!!! При бажанні хто захоче можу скінути навіть фотодокази.

  2. Всі Питання до Яценюка -фінансування 0 а в наступному році – 2,5 млрд на медицину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер