<

Ігуменя Зимненського монастиря звернулася до путіна, щоб він зупинив війну

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:20 | 5.03.2022 / Володимир / , /
Перегляди
4994
/ коментарів 6

Ігуменя Святогорського Успенського Зимненського ставропігійного жіночого монастиря УПЦ МП Стефана (в миру Валентина Пилипівна Бандура) записала відеозвернення до президента російської федерації володимира путіна.

На відео монахиня просить його зупинити війну, передає Район.in.ua.

«Дорогі брати і сестри, дорогі наші українці! На нашу землю прийшла біда, велика біда. Зі сторони Росії прийшла війна, яка принесла на нашу землю сльози, кров і смерть. І це дуже-дуже страшно. Гинуть і діти, і гинуть люди. Ніхто не має забрати життя у людини, крім Бога. Бог дарував життя і Бог має право забрати», – каже ігуменя.

Вона наголошує, що у монастирі моляться за наших воїнів і закликає гуртуватися.

«Наша свята обитель завжди молиться за всіх наших воїнів і щоб на нашій землі і в нашій державі завжди панував тільки мир і спокій. Дорогі земляки, давайте будемо гуртуватися в захисті нашої землі та сіяти любов, добро і людську повагу один до одного. Єдність – це сила нашої держави.

Ми, сестри Зимненського монастиря, сердечно молимося, щоб це страшне лихо чимскоріше закінчилося і наступив благодатний мир. Нехай береже Господь всіх наших воїнів, щоб вони всі прийшли в свої домівки живими і здоровими», – йдеться у зверненні.

Наостанок Стефана звернулася до путіна.

«Я звертаюся особисто до президента російської федерації. володимир володимирович, будь ласка, просимо вас, зупиніть цю війну, щоб запанував мир і щоб не гинули ні ваші, ні наші діти», – сказала Стефана.




коментарів: 6
  1. Не тому написала ,треба було своєму шефу ,другу путіна Гундяєву писати і до нього звертатись ,відчуваютьФСБешні приспішники ,що скоро секта московська почине в Бозі .

  2. Матушко Стефана! Зимнівський монастир, від віків, – є святинею Українського Народу. Поверніть його йому, і буде вам благодать Божа.

  3. ятоші Щось сумніваюсь що буде благодать ,бо зараз вся її мова іде не від серця ,а від обставин ,а ці св’ятоші московські різко змінюють погляди ,де вона була місяць тому ,чекали коли прийде руский мир .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер