<

Ігор Пальонка привітав володимирчан з Днем Прапора України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:03 | 23.08.2022 / Володимир / , /
Перегляди
223
/ Коментарі відсутні

23-го серпня міський голова Володимира привітав мешканців міста з Днем Державного Прапора України.

Незалежність – це найвища цінність кожної нації, а прапор, що вільно майорить – символ свободи, слави і відродження України, – заначив Пальонка у своєму фейсбуці.

“Дорогі володимирчани! Вітаю вас із Днем Державного Прапора України. Це свято усіх поколінь, яке символізує міць і велич, національне єднання і спільну відповідальність за майбутнє українського народу.

Благородні синій і жовтий – кольори неба і пшениці символізують любов до праці і свободи кожного українця, які не дають спокою нашому несамовитому сусідові. Адже незалежність – це найвища цінність кожної нації, а прапор, що вільно майорить – символ свободи, слави і відродження України.

Нині за бажання мати свою незалежну державу Україна платить надзвичайно високу ціну – людські життя. Від кожного з нас значною мірою залежить майбутнє держави, у якій житимуть наші нащадки.

Тож нехай не вичерпується джерело вашої віри, надії і любові до рідної землі. І коли крилатий вітер розвиватиме наш стяг, нехай серце кожного із нас наповниться гордістю!”

У Володимирі до Дня Прапора організували тематичну патріотичну фотосесію, у якій взяли участь мешканки громади та переселенки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер