<

Гузь запросив власника “Аміли” Микитюка у Володимир-Волинський на вулицю Ковельську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:13 | 27.10.2016 / Володимир / , /
Перегляди
11
/ коментарів 5

25-го жовтня народний депутат України Ігор Гузь зустрівся із Романом Микитюком, власником підрядної організації “Аміла”. Ініціатором зустрічі став нардеп, так як є скарги від володимир-волинців щодо якості та темпів виконання ремонтних робіт по вулиці Ковельській.

Зустріч відбулась на вулиці Ковельській, де проходить ремонт. Також долучився міський голова Петро Саганюк та перший заступник мера Ярослав Матвійчук.

Ігор Гузь та Петро Саганюк висловиви своє незадоволення щодо вже відремонтованої частини дороги та темпами робіт. В свою  чергу Роман Микитюк запевнив політиків, що при сприятливій погоді ремонтні роботи завершать до кінця листопада.

Щодо першого відрізка, де водії скаржаться на “хвилястість” дорожнього покриття, то пан Микитюк пообіцяв виправити дефект, щоправда вже по завершенню ремонтних робіт.

14793825_1211163198922249_342860937_n




коментарів: 5
  1. Закрив лис микита капустою рота і одному і другому і третьому… Отака х..ня малята.

  2. в першу чергу асфальт повинні класти кваліфіковані працівники а не збірна Турійського району, які я впевнений не знає теорії та стандартів. Митник без освіти також не є спеціалістом і дивно на яких засадах “Аміла” виграла тендер. Відповідь власника фірми- ” зробимо в строки, виправим, переробим і т.д..” Вже добоі знайомі пояснення та відповіді. А штрафні санкції для фірми де?

    • ну пройшлися по вулиці – дід з своім детском , та два авантюристи , , зроблять вид ,що не задоволені один одним ,далі випють по 100 грам і розійдуться а толку то не буде , бо давно ще поділили бюджнтні грошики між собою…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер