<

Гузь просить держоргани перевірити викиди відходів Володимир-Волинської птахофабрики

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:17 | 4.10.2019 / Володимир / , /
Перегляди
2
/ 1 коментар

На відео, опублікованому 3-го жовтня зафіксували на території Володимир-Волинського району викиди рідких відходів червоного кольору. Ці нечистоти надходять до відстійників ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика», а звідти, ймовірно, без належної фільтрації, потрапляють у відкритий грунт.

Про це йдеться у зверненні народного депутата Ігоря Гузя до Генпрокурора, Міненергетики та довкілля, МОЗу та держслужби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, розповідає офіційна сторінка депутата у фейсбуці.

«Прошу невідкладно доручити проведення всебічної перевірки інформації щодо можливих загроз екології та здоров’ю мешканців міста Володимир-Волинський та Володимир-Волинського району», – йдеться у запиті.

Крім того, парламентар вимагає проведення комплексу заходів, щоб привести відстійники птахофабрики до належного санітарно-екологічного стану, а в разі виявлення порушень чинного законодавства – притягнути винних до відповідальності.




один коментар
  1. Головне цим сукам прибуток і начхати ім на майбутнє покоління ,заплатять маленькі штрафи і будуть далі травити наше довкілля ,а в міській раді є еколог ,який отримує гроші і палець об палець не стукне .ПАідніми свою дупу і поідь подивись ,що там постійно смердить ,що на вулицю в жару не можна вийти .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця