<

Гузь до міністра оборони: вимагаю здати в експлуатацію 44-квартирний будинок у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:21 | 17.07.2020 / Володимир / , /
Перегляди
12
/ 1 коментар

Ігор Гузь вимагає у міністра оборони дати доручення, щоб сім’ї військовослужбовців заселилися у 44-квартирний будинок у Володимирі-Волинському.

З відповідним зверненням до міністра Андрія Тарана звернувся парламентар сьогодні під час години запитань до уряду в стінах Верховної Ради, – повідомляється на офіційній сторінці нардепа в фейсбуці.

“Сім’ї загиблих військових, ветерани — вони стоять на черзі, просять, молять, щоб їм надали право жити у цьому будинку. Дуже прошу — дайте протокольне доручення комусь із заступників, щоб поїхали на місце і люди заселилися у власні помешкання. 44 квартири. Будинок готовий. Будь ласка, посприяйте, щоб запустити цю процедуру”, – звернувся Ігор Гузь до міністра.

Міністр Таран на це відповів, що вже сьогодні відповідне доручення буде.

Нагадаємо, 44-ох квартирний будинок для військових, який зводили у Володимирі-Волинському з перервами впродовж 11- ти років, здали в експлуатацію ще наприкінці 2019-го року.




один коментар
  1. Чому ніхто не подякує за таку ініціативу гарну пана Гузя, чи хай би ще стояв пару років той будинок?! Знаєте дуже добре що у нас є такий ініціативний, креативний, наполегливий, чесний заступник за людей, яким так того не вистачає . Адже ми віримо завжди …. а обертажться як завжди …… Отож таких самовідданих треба цінувати. Дай Боже Вам здоров‘я пане Ігорю. Ми вами пишаємось. Побільше таких яким можна вірити і які здатні вистояти навіть перед кукловодами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер