<

Гуманітарну допомогу від німців для Володимира-Волинського перевірила на митниці Служба безпеки України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:32 | 11.05.2016 / Володимир /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

До Володимира-Волинського 10-го травня прибув черговий транш гуманітарної допомоги від німецького благодійного фонду “УкраїнаДопомогаБрайтшайд”. Колона із п’яти машин була затримана на українській митниці в Ягодині. Вміст допомоги перевіряла Служба безпеки України. Після 12-ти годин очікування, німецькі благодійники оголосили, що чекатимуть вибачень, або ж зупинять співпрацю.

Голова українського фонду “Матері Божої неустанної помочі” Микола Гінайло таку перевірку пов’язує із продовженням історії з обшуками у дружини міського голови, в сім’ях депутатів міської та районної ради.

“І це було би смішно, але ніхто не вибачився. Керівник організації Генрі Беннер зв’язався з посольством Німеччини та доповів послу про цю прикрість. Було заявлено, що в разі не вибачення буде припинена співпраця. Він вже заморозив 660 тисяч євро, які йшли для міста на лікарню, на ремонти, на обладнання. Документи привезли на мамограф і томограф. Наразі це все зупинено.” – зазначив Микола Гінайло.

Нагадаємо, що в рамках німецько-української співпраці, німецький благодійний фонд “Україна.ДопомогаБрайтшайд”контактує із Володимир-Волинським благодійним фондом “Матері Божої неустанної помочі” та сумісно організовують такі гуманітарні транші для малозабезпеченого населення міста та району.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа