<

Хто і як вирішує де має бути дорожній знак у Володимирі-Волинському?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:17 | 13.05.2016 / Володимир / /
Перегляди
184
/ коментарів 5

Депутат Володимир-Волинської міської ради Сергій Барщевський вже кілька місяців прагне розібратися із тим, хто дав право КП “Полігон” демонтувати дорожні знаки “Парковка заборонена” біля міськради. В ході численних зверненнь депутат вияснив, що такі дорожні знаки по дорозі Н22 на вказаній ділянці взагалі не передбачені. 

Ще восени 2015-го року біля міської ради Володимира-Волинського були демонтовані дорожні знаки, які забороняли паркування біля адмінбудівлі.

14-го грудня Сергій Барщевський подав запив до міськвиконкому та у відповіді отримав таку інформацію “До компетенції міського голови не належить видавати розпорядження про встановлення чи зняття дорожніх знаків. Демонтаж зазначених вами дорожніх знаків здійснювало комунальне підприємство “Полігон” за усним погодження із відділенням Державтоінспекції та АТІ Володимира-Волинського МВ ( з обслуговуваня міста та району) УМВС України у Волинській області”.

=

Для того щоб перевірити достовірність наданої інформації у міській раді, депутат надіслав запит до правоохороних органів. У відповіді зазначена ж протилежна інформація: ” Ніякого погодження про встановлення вказаних вами дорожніх знаків по вулиці Данила Галицького в місті Володимир-Волинському  та їх демонтаж із бувшим відділенням ДАІ УДАІ УМВС України у Волинській області та Володимир-Волинським відділенням поліції не було”. Отож, логічно складається думка, що КП “Полігон” самовільно провело демонтаж дорожніх знаків, не узгодивши ці дії з будь-ким.

=

“Після отримання відповіді від правоохороннх структур я написав заяву до поліції Володимира-Волинського про підозру у вчиненні директором КП “Полігон” Козичком злочину, а саме самовільний демонтах дорожніх знаків. Коли ж отримав відповідь, то це здивувало ще більше : “…Згідно схеми організації дорожнього руху на вказаній ділянці дороги не передбачені дорожні знаки 3.34 з табличкою 7.2.4, 3,21, 5.35.1, а тому їх демонтаж не є протиправним”. Із цією відпискою з Тарас (Сватко – ред.) звернувся в обласне відділення поліції, вони відреагували і дали припис Козичку усунути всі недоліки по дорожнім знакам на трасі Н22 в місячний термін” – розповів Сергій Барщевський.

Як рзазначив депутат, після отримання відповіді хотів із Сватком сходити до начальника Володимир-Волинського відділу поліції. Але в прийомний день начальника на місці не застали. Як пояснили у відділку начальник поліції Михайло Бобик знаходився в Луцьку на нараді.

“Ми хотіли в начальника поліції попитати як таке можливо, що будь-хто може встановлювати і демонтовувати дорожні знаки без погодження з будь-ким? Але Михайла Бобика не було на місці в прийомний день.” – прокоментував Тарас Сватко.

=




коментарів: 5
  1. Борщ – красава!Виходить, що поліція м. Луцьк і поліція м. Володимир по різному дивляться на правопорушення. Одні його бачать, а інші – ні.

  2. Так , так, навіть дорожні знаки в місті теж з папіком узгоджуються.Без князя тут і пукнути зась !!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер