<

ГРВІ, травми та перебор з алкоголем, – на що хворіли жителі Володимира-Волинського у новорічні вихідні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:18 | 2.01.2018 / Володимир / /
Перегляди
91
/ Коментарі відсутні

В останній день минулого 2017 року та в першу добу нового 2018 володимирчан найбільше турбували гострі распіраторні захворювання, травми та алкогольні отруєння.

Про це повідомила завідуюча приймальним відділенням Володимир-Волинського ТМО Інна Климчук, – пише Район.Володимир-Волинський

«На відміну від попередніх років, ця новорічна ніч, можна сказати, була для нас спокійною. 31 грудня чимало володимирчан звернулося із ГРВІ та незначними травмами. В порівнянні з попередніми роками значно менше у ці святкові дні було доставлено у відділення людей із алкогольним сп’янінням. 31 грудня та 1 січня було госпіталізовано близько 20 чоловік, амбулаторним лікуванням було охоплено близько 80. За ці дні жодних надзвичайних ситуацій не вникало», – каже вона.

Керівник місцевих рятувальників Віктор Воробйов повідомив, що цьогорічна зустріч Нового Року минула для рятувальників теж без жодних надзвичайних ситуацій.

«Цьогоріч, як і завжди, було організоване посилене чергування, проте рятувальникам не довелося виїжджати жодного разу на виклики», – повідомив він.

Нагадаємо, що протягом однієї новорічної ночі до Володимир-Волинського відділку поліції надійшло 27 звернень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця