<

Груба помилка в рішенні міськвиконкому, а не “відмивання” грошей на ремонті дороги у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:16 | 12.09.2016 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарів 15

12-го вересня начальник управляння ЖКГ при Володимир-Волинській міській раді провів прес-конференцію, метою якої було пояснити ситуацію, що виникла навколо білощебеневої дороги по вулиці Луцькій 235-253. 

Нагадаємо, депутат міськради звернув увагу на рішення міськвиконкому про передачу вказаної ділянки на баланс КП “Полігон”, де зазначалось, що вартісь становить 945 тисяч.

Віктор Фіщук відразу зазначив, що вказана сума відноситься до першого проекту запланованих робіт. На вулиці Луцькій між будинками 235 та 253 планувалось зробити 6-ти метрову дорогу та по 2 метри тротуари з обох сторін, а в сумі ширина мала б становити 10 метрів. Проте сесією депутатів вказана сума не було виділена в повному обсязі, а лише 300 тисяч. Тому проект переробили і ширина дороги наразі становить 3,5 метри.

img_0720

“Вартість виконаних робіт становить 297 115 гривень і ні копійки більше. І ніхто ніяких грошей там не вкрав. У мене складається враження, що Василя Михайловича (депутат Сусік – ред.), давно знаю і поважаю, але якщо йому закинули інформацію, як дослівно написано на сайті “Сусіка купили, бо збудували дорогу за мільйон”, то це власні амбіції. Йому стало за це певно образливо і він шукає… Є акт виконаних робіт.” – розповів Віктор Фіщук.

Журналістів місцевих видань цікавило: якщо вартість виконаних робіт у всіх документах зазначається сума в 290 тисяч (документи датовані вереснем-груднем 2015-го року), то чому в рішенні міськвиконкому від 25-го лютого знов з’являється сума в 945 тисяч. Віктор Фіщук відповів: “була допущена груба помилка на яку ніхто не звернув уваги. Суму взяли з першого проекту, а роботи виконували вже за переробленою документацією”.

Тут же і інше запитання: Коли була виправлена помилка? Як зазначив начальник ЖКГ Фіщук: “близько 2-х тижнів тому”, тобто після того як на неї звернув увагу депутат міської ради.

_mg_6201
_mg_6204
_mg_6209
_mg_6211
_mg_6219
_mg_6220




коментарів: 15
  1. “Дорогу” з 10 метрів зробили 3,5. Хоч ноги собі повикручуйте на тих каменюках. А мамочкам з калясками як ходити? Звіздить, оченята опустив і тикає бумажки. А на фонтан на 4 ярус не забули спроектувати і бабла відкласти? Слухати огидно. Ходіть і їздіть по гавні.

  2. Для яких лохів це оправдання ,так як з землею для АТОшників ,всі хто при кориті захватили землю в межах міста ,а для солдатів земельки нема .

  3. Що за брєд.На кого розраховуєте? Ото понєслі! Відмили вже кому джипа?

  4. Ха-ха чиновника улічили в брехні, яку назвали пооооомилкою! А як би простий люд так помилився- теж обійшлося б статтею в газетці? І саме цікаво : креслення є в проекті! А на тротуари креслення також є? Чи нам варто порахувати реально завищену к-ть списаної бруківки, асфальту?Все чесно. Рахуємо слідкуємо і… довбемо. Хто ще хоче до влади? Шикуйтесь на отримання довбаків.

  5. ото всі правильні, такі знатоки в асфальтуванні, дорожному покритті і т д. шо троки вам кормушку перекрито, то вже і рот роззявили?

  6. розвели базар..
    нашим немічним депутатам,грошей треба виділяти на будівництво в повному обємі,і не буде ніяких проблем.а то виділять 30-50% коштів від кошторисної вартості-а далі тільки піаряться,що виконком погано працює. зробрено не так.зрозуміло ,що необхідно зменшувати обєми робіт.
    а не помиляється тільки той хто нічого не робить.

  7. чи хтось поніс покарання за таку помилку Жовтневці з клану Сагана починають вже групо помилятись на десятки тисяч, бо вже по трохи опірились і відчувають безнаказанність та покровительство хрещеного.

  8. Балаган розвели, хоч один бухгалтер серед вашої купки петеушників є??? Основний документ це акти виконаних робіт, а то що якийсь клерк рішення готував з кошториса, то тупо його і помилка.

    • акти виконаних робіт підпискують замовник з одної сторони , це мабуть вельмиповажний суперспеціаліст Фіщук , з другої підрядник , тобто можна домовитись на любу суму …

  9. ей, народ, а хіба не сусік тоді разом з фіщуком приймали той обєкт? я там був і бачив лічно, як ізгой сусік щемко дякував папі, і народ зі свої вулиці привів – всі такі раді були, а тупіракі через півтора роки схаменувся – шо ж я наробив??? ой шось видно йому відказали – то він знайшов торішню зачепку! такий правильний – такий чемний і порядний!

  10. а ви, драні активісти, хоть би вас на півроку в шкуру фіщука – то всі ваші фантазії потухли би давно

  11. математика з першого класу: коли 10 метрів то буде мільйон, а коли 3 метри – то тилько 300 тисяч. А є ж 3,5 метра і 297 тисяч. Як на мене то дешевше вийшло аніж мало б бути.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер