<

Громадські організації звернулися за фінансовою допомогою до міської ради Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:31 | 24.03.2016 / Володимир / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Дві громадські організації надіслали звернення до міськвиконкому Володимира-Волинського з проханням надати фінансову допомогу в загальному розмірі 6 500 гривень.

На засіданні виконкому, яке відбулося 24-го березня, було прийняте рішення надати для Нововолинської територіальної первинної організації УТОС фінансову допомогу у сумі 4 500 на виконання статутних обов’язків.

Друга Володимир-Волинська міська громадська організація інвалідів отримає грошову допомогу  в еквіваленті 2-х тисяч гривень, також на виконання статутних обов’язків.

Міський голова зауважив, що стільки сприяння для діяльності громадських організацій як є у Володимирі-Волинському, немає в жодному іншому місті на Волині. Та принагідно нагадав про пільгу на оренду офісних приміщень для громадських організацій.

“Де ви знайдете, щоб за оренду платили одну гривню за один квадратний метр? Тепер даємо фінансову допомогу на здійснення статутних обов’язків. То може, й справді, варто розгляну пропозицію одного із депутатів – виділити одне приміщення, поставити там столи і нехай працюють!” – зазначив Петро Саганюк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа