<

Громадські організації Володимир-Волинського погрожують ініціювати звернення про недовіру Володимиру Гунчику

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:10 | 10.03.2015 / Володимир /
Перегляди
9
/ коментарі 3

Декілька громадських організацій Володимир-Волинського району заявляють, що голова Волинської ОДА Володимир Гунчик нехтує їх думкою, та погрожують ініціювати звернення до Президента України Петра Порошенка про висловлення йому недовіри.

У листі, надісланому губернатору, йдеться про те, що з листопада 2014 року Володимир-Волинська РДА залишилася без голови, а район відповідно, без найвищого керівництва, – пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

«Приймати важливі рішення, визначати основні напрямки розвитку району, залучати інвесторів немає кому. В таких умовах район приймав бюджет на 2015 рік, проводить мобілізаційну кампанію та приступатиме до весняної посівної», – зазначають активісти.

Володимиру Гунчику громадські організації також інкримінують те, що він, під час кадрового підбору на голову Володимир-Волинської РДА, йде на повідку у міського голови Володимира-Волинського Петра Саганюка та голови Володимир-Волинської районної ради Андрія Оніщука.

«Президент України Петро Порошенко декларував, що ми будемо жити по-новому. А нове можуть творити тільки люди, які тримають руку на пульсі громадської думки, користуються авторитетом у суспільстві і сповідують ідеали Революції гідності. Ми запропонували на голову Володимир-Волинської РДА від громадськості кандидатуру Оцалюк Людмили Михайлівни, але Ви чомусь вперто ігноруєте думку людей, які творили Революцію гідності, і на співбесіду в Адміністрацію Президента рекомендуєте інших персон. Нам відомо, що в Адміністрацію Президента на співбесіду їздили Сергій Юзефович, Ярослав Матвейчук, Тетяна Шибирин, Ігор Пальонка, В’ячеслав Католик. Вони її не пройшли. Днями ви розглядаєте кандидатуру людини, яка за професійними якостями може працювати не вище бухгалтера невеликого підприємства – бухгалтера управління агропромислового розвитку Володимир-Волинської райдержадміністрації Василець Наталії. Очевидно, усі вище названі особи висувалися до розгляду тандемом Саганюк П. Д. – Оніщук А. Ю., а Вами всліпу, на угоду цьому тандему підтримувалися. Чому?», – запитують губернатора активісти і застерігають не повторювати помилки свого попередника та не призначити на цю посаду випадкову особу, яка слугуватиме прикриванню оборудок місцевих князьків.

Громадські активіст висловлюють стурбованість тим, що голова ОДА свідомо не дослухаєтеся до думки простих людей, попри обіцянки проводити громадські слухання під час призначення на ключові посади в районі.

Координаційна рада громадських організацій Володимирщини, заявляє наступне: у разі нехтування думкою громадських організацій вони будуть змушені ініціювати звернення до Президента України Петра Порошенка про висловлення недовіри Володимиру Гунчику як голові ОДА.

Під листом підписалися такі громадські організації: «Майдан Володимирщини», «Всеукраїнська люстрація. Волинь», «Правий сектор. Володимир», «Володимир-Волинська спілка промисловців і підприємців», «Союз українок».




коментарів: 3
  1. Да, Діброва хоче бути на коні. А під Гунчиком реально стілець хитається.

  2. Дiброву можна порiвняти з Кучмою:всi знають, що рильце у пушку а зачепити не хочуть , бо грошенята люблять.

  3. Дiброва,як говорив Петлюра,українська гнида,він у всі часи купляв ,купляє,і буде купляти людей і Майдани йому нестрашні. Он яку посаду купив для онучки свого бізнес- партнера, а мама якої працює під безпосереднім керівництвом Діброви.Ціна питання -гектари землі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок