<

Громадські активісти Володимира-Волинського розповіли про лист голові Волинської ОДА. Відео

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:29 | 11.03.2015 / Володимир /
Перегляди
10
/ коментарів 8

Представники громади міста Володимира-Волинського зробили спробу донести до губернатора області свою думку.

Журналістам інтернет-видання “БУГ” вдалось поспілкуватись з активістами міста Володимир-Волинський, а саме з співголовою ГО”Майдан Володимирщини” Вірою Чайковською, головою ГО “Всеукраїнська люстрація. Волинь” Володимиром Греком та головою ГО “Правий сектор. Володимир” Тамарою Лещук а також із кандидатом на пост голови РДА від громадськості Володимира-Волинського Людмилою Оцалюк

За словами Віри Чайковської даний лист є зверненням до губернатора про те що громадськість потрібно слухати.

Лист голові ОДА - Гунчику




коментарів: 8
  1. Це піз….ць. Хай розкаже чи готова вона жити на зарплату голови, бо ж заробіток на весіллях прикриється. А ще прийдеться вернутися в сім’ю і не пити конськими дозами. Публічність вона така…

  2. Нинішня Україна мені все більше нагадує “страну чудес и дураков”. Якщо вже запродажну “пані” Оцалюк висувають в рамках “експерта”, це дійсно сумно. Хай би була і далі тама(н)дою на весіллях. Це їй гарно личить. А те, що вона коханка Залуського, всі давно знають.

  3. Теж найшли мені експерта – Чайковську-Тарликову. Ви спочатку продайте весь свій бізнес, зробіться “досконалою”, так як казав Христос, а потім відстоюйте права громадян України.

  4. Чому активісти міста лізуть в район, чому вони не звернулись до району (сільких голів, депутатів району, фермерів та просто жителі району) щодо кандидатури голови та провести громадські слухання. А просто вирішили самі собі у місті за район, це хіба правильно. У районі є люди, які можуть очолити район. А Людмила Оцалюк хай не прибідняється, вона працювала при партії регіонів і виконувала їх вказівки (робила концерти).

    • Це точно! вєрка всюди пхає свого носа! Ясно що заробляє довіру від населення на майбутні вибори до обласної ради. Але хто дав право казати: “Ми громадськість міста….”Яка громадськість? Смішно!!!

    • аж смішно! ці люди використовують всюди, де можна й не можна слово “громадськість”. і кричать (у прямому значенні) у всіх місцях- у газетах,на зборах, на святах, що їх обрала громадськість. а Вони хоча б знають значення слова “громадськость”? …одна Революція, друга, Небесна Сотня, загиблі атовці.., а хто був при владні, то й і лишився!

  5. хоч живу у місті, перший раз про це чую. чому громадою міста себе регулярно називають десяток людей??? які постійно мутять щось своє, прикрмваючись гучними словами – громада міста і району??? 10 чоловік – це не громада!
    проти оцалюк нічого не маю – знаю її особисто – нормальна жінка. але повна недовіра до тих хто її просуває!!! куча штучно створених громадських організацій ( які нараховують реально по 3 чоловіка). чайковська? грек? – краще промовчу!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця