<

Громадські активісти допомогли зібрати дітей з Володимир-Волинського району до школи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:40 | 23.08.2015 / Володимир /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

До нового навчального року громадські активісти протягом серпня збирали речі для діток із малозабезпечених сімей, які проживають у місті Володимирі-Волинському та Володимир- Волинському районі.

Допомогли і родині учасника АТО з села Льотниче. Валентина Борусевич та Андрій Кандиба доставили речі дітлахам, – повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

«Загалом, вдалося зібрати чимало речей: пенали, зошити, ручки, олівці, стругалки, ножниці, клей, фарби, пластилін, книги, ранці, альбоми для малювання, іграшки, одяг, взуття, ігри, пазли, релігійні книжки, розмальовки», – розповідає Валентина Борусевич.

27 дітей сьогодні почуваються набагато щасливіше, адже отримали не тільки потрібні до школи речі, а й іграшки та одяг. Люди не вірили, що їм дають допомогу і навіть думали, що це розіграш. Телефонували до активістів і перепитували, чи це дійсно для них збирають речі. Для батьків, а це більшість родин, де є лише одна мама, така допомога стала вагомим вкладом у сімейний бюджет.

«Поспішайте робити добро! Не треба чекати, коли станеш багатим, як Ротшильд. Добрі справи творіть з маленького і вони обов’язково до вас повернуться! Ще раз дякуємо всім, хто долучився до акції і приніс необхідні речі» – зазначає Валентина Борусевич.

333w
444w
555w
666w




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця