<

[Оновлено] Гострі питання другої, позачергової, сесії депутатів Володимир-Волинської міської ради 7-го скликання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:12 | 13.11.2015 / Володимир / , /
Перегляди
1
/ коментарів 58

В пятницю, 13-го листопада, відбулося перше пленарне засідання 2-ї, позачергової, сесії депутатів Володимир-Волинської міської ради на якому приймали організаційні рішення. 

Питання №1, яке розглядали депутати – це обрання секретаря Володимир-Волинської міської ради. Згідно Закону України “Про місцеве самоврядування”, статті 59-ї, пункту 3-го “секретаря міської ради обирають депутати шляхом таємного голосування.” Мером була висунута кандидатура Олега Свідерського, представника ВО “Батьківщина”.  Після обговорення кандидатури на посаду секретатя міськради, пана Олега підтримало 20-ть депутатів, проти проголосувало 14-ть, а також 1 депутат –  утримався.

Наступним питанням було обрання 1-го заступника міського голови. На цю посаду було обрано Ярослава Матвійчука, БПП “Солодірність”, також він увійшов до виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.

Серед інших кадрових рішень прийнятих на цьому пленарному засіданні було призначення Лариси Кулікової – заступником міського голови та Наталії Проганюк – керуючою справами.

Емоційним та гострим було обрання інших членів виконавчого комітету. В підсумку обговорення кандидатур та голосування до виконкому увійшли: Микола Андрощук – військовий комісар Турійського районного військового комісаріату, Олександр Приступа –  ветеран ЗСУ, Євгена Рябця – священик Собору Різдва Христового, Тетяну Шибирин – начальник фінансового управління, Микола Матусевича – начальник управління соціального захисту населення, Олександр Клачук – головний лікар Володимир-Волинського ТМО.

Варто зазначити, що виконавчий комітет, відповідно до рішення депутатів міськради 7-го скликання повинен буде складатися із 11-ти членів. Ряд кандидатур, які були запропоновані на 11-те місце не були підтримані депутата.

Тому для того “щоб опустити градус в сесійній залі” було вирішено, припинити обговорення проблемних питань до 2-го пленарного засідання цієї сесії, яке відбудеться приблизно через 2 тижні.

DSCN9399
DSCN9413
DSCN9427
DSCN9440
DSCN9462




коментарів: 58
      • Вася Сусік, давній папин друг і Ігор Мацюк, бюджетник з художньої школи – перевірено, у когось ще є питанння?

    • І обламали двічі- вони двох депутатів виставили пообіцявши їм членство у виконкомі. Обдурили Литвина, а людям, які підтримали молодого лікаря, хто пояснить, що сталося? Чому у їх окрузі немає депутата, а за рахунок його голосів протянули безстижу дівку?

  1. З самого початку знайшлися продажні депутати…. а де честь???….. а де совість???

  2. шановна громадо Володимира, а вєєєлікій вулунтьор і несбившийсявмєчтах мер княжого града Косця Зінькевіч обізвав на сесії вас недолугими (вибори ж пройшли мона й обзиватися!) а ше зясувалося шо тато його якогось лиха накоїв, поговорюють ніби грошиків людських десь незаконно нагріб…а так з виду і не скажеш, скромняга такий….

  3. Все було заплановано і договорено.Мали пройти потрібні люди що й сталось. Зрадники завжди були і будуть, тільки питання у ціні. Ну і хто нешановні з шановних працює на владу? Свобода, радикали, укропи чи самопоміч????

  4. Приступа найбільше кричав перед сесією “Хто ж продастя? Хто ж?” А на сеії виявилось, що він якраз і продався зі свободою. ТО він ціну собі набивав? От паску..

  5. а ви подумайте хто працює на папу, якщо 14 голосів проти Свідерського, тобто людини мера. 7 депутатів Самопомочі, 2 – радикалів Ляшка, 5 дупутатів УКРОПу. Усього 14. а де 3 депутати від Свободи??????

    • А що ви на всі сто впевнені в укропі чи самопомочі? я б не був такий впевнений. Дехто різко просунувся з невеликими процентами по списку і попав у раду( точніше – розчистили дорожку).

  6. Та щоб ти був маленьким здох продажна су…о!!!!Тепер не дивуюсь чого такий рейтинг у Свободи був. Через таких сучих керовніків! То карпюк в Устилузі кіпіш робив і хотів бюджетний комітет очолити, то тут коба всю коаліцію злив! Володимир!!!! Плюйте у спини тим гадам!Ну ладно коба падло, але хілінський??? Де совість і честь? Ти ж воював на фронті, був поранений, а тут ніж в спину всадив своїм людям? Тебе всі жаліли і надіялись на тебе, а ти……СВОБОДИ У ВОЛОДИМИРІ НЕМАЄ ВЖЕ!!!!То вже йдіть нафіг зразу у НАШ КРАЙ!

    • Слухай Жук, а ти з палати Львівської психлікарні пишеш чи з украденого в дітей дитмайданчика?

  7. Какие же они мерзкие, этот вечный Саган с ублюдком Морозом, шавка Климюк, мать родную продаст, если хазяин скажет, мрази они все БПП, Наш край.

  8. Голосування таємне на совісті тих хто об’єднався з ригами які після голосування мали совість обговорювати впорядкування світлин біля обеліску, також питання до журналістів чому жодної згадки про те як продавлюють в оновленій раді рішення ,як ігноруються пропозиції депутатів , чи погрози – залякування від “досвідчених депутатів” …. якщо об’єктивно то з повагою до всіх . Нехай люди знають своїх героїв за яких щойно голосували.

    • да хватить вам соплі жувати риги-бариги, злили-залили, провалили…Ви робити збираєтесь? Я вас питаю! Громада вас, новообраних питає! Робити, чи патякати і ДУРНІ (на свої власні вуха чув їх у сесійній залі, там нічого немає лише власна вигода, піар і амбіції вашої політсили) свої пропозиції пропихувати? Ви хочете так феєричні сесії (тривалість від 2 до 5 годин) як в райраді проводити, аби рилом вдоволь насвітитися? Так ось не вийде, шановні! І готуйтеся до того що перед електоратом після року-півроку доведеться звітувати за виконання своєї передвиборчої програми (є такі представники громади що вже планують як буде відбуватися звіт депутатів) ! Тому не патякайте дарма, не підвищуйте градус у повітрі задарма, а ПРАЦЮЙТЕ)))

      • А ви вже курнули? Потрібно буде 2-5 годин будемо сидіти і проводити. Щось не влаштовує мандат лишили і ПА ПА.
        Вам яка різниця все одно Свобода работає на вас.

      • Нехай громада запитає у вас, а головне поясніть їм чого ви злили і зрадили? Не відбілюйте своїх ідіотів! Тепер ясно про яку вигоду ви пишете. Через таких сволочей і нічого не можна змінити в країні!

  9. Лягли під папу Венгер (спільний бізнес з Борбелюком), Федонюк Світлана (коханка митника), Паша Шлейн (спійманий на контрабанді). У папи на всіх є управа, а самонеміч ще раз довела, що проти папи вона не піде)))

    • а ти що, їм свічку тримав, що знаєш, щовони лягли під папу? ти напевно Сергій Коба, який свою дупу рятує, стрілки переводить на інших. бо тільки Свобода стала маріонеткою, усі інші зайняли чітки позиції. А петра Дааниловича Саганюка ми поважаємо як міського голову. проте маємо іншу позицію на посаду секретаря міської ради. що тут не демократичного? обрали Свідерського – без проблем. хай працює. в чому тут трагедія? лише у брехні свободівців, які хотіли працювати на два фронти. бо ВДРУГ щось зірветься.

      • щось на відео немає чіткої позиції…самонеміч під папою ще одна-дві сесії все буде видно!

    • То я вам пишу, чи маєте докази чи якусь логіку про вину написаних вами людей?

    • А ви підійдіть і запитайте тих трьох, що на гачку в папи і все стане ясно!Особливо питайте про вечір напередодні голосування і хто до кого приїздив за голосами.

  10. На рахунок відео як формувалось що вирізалось будь-ласка запитання до Бугу…

  11. голосування за секретаря міської рад було таємне. але лічильна комісія бачила усі позначки якими депутати волевиявились, домовившись напередодні у своїх фракціях. тому повірте – там все ясно. Свобода (Коба, Мельник, Хілінський) голосувала за Свідерського. І нічого злочинного тут немає. АЛЕ Є БРЕХНЯ по відношенню до колег-депутатів яким свободівці обіцяли інше. Ніч перед сесію дійсно багато що змінила… от і все. секретаря обрано. нехай працює. нормальнний він пацан. правильний, бо папин викормиш. хватить про нього балакати. він переміг так як міг. а переміг – значить політик.

  12. Все нормально – Свобода проголосувала за Свідерського, а взамін Приступа став членом виконкому. Треба вміти вчасно продатись. Хоча для цього прийшлось проголосувати разом з “Нашим краєм”.

  13. Поговорюють що свободівці також проголосували за “православну” вчительку з гімназії Стольницьку.Хто бачив- підтвердіть, або спростуйте!Як могли відморозкого інтелігента підтримати націоналісти?

  14. Слухай Вознючка , ти чого сраку рвеш? Ви були ку*рви продажні так і лишились ними. Вашу свободу Саганюк підімнюв досить бистро. Ти як тут сраку не рви а свобода зрадела. На це є всі факти і беззаперечні докази. Давно всі знали що свобода це су*ки продажні , але вони себе показали.
    Щоб ти не казала , за Венгера ,Федонюк ,Шлейна вони в плані голосувань чисті. Хоча тобі хочеться думати не те. Уви СУ*КИ це є СВОБОДА. Хілінский Андрій (Саганюк і його батько колеги)Саганюк подавав орден на нього. Коба су8кааааа , власні інтєрєси голосували ЗА !!! А Менничучка наче і послухати Кобу-дибіла і ні зробила свій вибір “УТРИМАЛАСЬ” Та шо таких ПАДЛЮК як коба і свобода шукати треба ше. Один Приступа там є , якого всунули у виконком зарахунок інших партій. Бо теж ЧМО не мало сміливості підписати подання на нього. Приступа ти в Гі8ні. Скажи Кобі спасіба

  15. чув, САШУ ПРИСТУПУ СПРАВДІ висунули УКРОПИ, САМОПОМІЧ і РАДИКАЛИ, бо чекали що на засідання погоджувальної ради перед голосуванням прийде Коба, а воно не прийшло і подання на ПРИСТУПУ і інших (АНДРОЩУК, ПАНАСЮК Віталій, ВІЛЬЧИНСЬКИЙ Вітя) не підписало…. проморозилось до останнього і ригнуло так як було йому вигідно. Сашко Приступа , тебе поважають тому і висунули у виконком. А от твої однопартійці – суки самолюбиві, ще й на свому партійному сайті на твоєму імені попіарились.

  16. Болото…. кругом болото….. чвари… сварки… підстави….на що люди здатні ради влади… це огидно….наївність людей врвжає…Невже ви думаєте що неможливо підтасувати любі вибори… навіть з позначками в бюлетнях…. це ж елементарно Ватсон…а хто кого зрадив покажуть подальші голосування…. Під чужими ніками ось тут когось звинувачувати це є підпість і боягузтво

    • Приступа (якщо то ти), ти ж розумний мужик, то напиши і поясни, як підставили голоси і чого відкрито троє ваших голосували за виконком?

  17. Розкажу вам ще одну казочку.
    Першу сесію самонеміч святкувала в імпрезі. Квіти, закуски і випивка-все як у білих людей. Спонсором визвався панас, яле як дійшло до розрахунку, виявилось що готівки збракнуло напили ж на 2400 грн. Карткою побоявся розрахуватися – волонтерська аби німціі канадці не просікли. Прийшлось скидатися. Всі в паніці, бо ж напили добряче. Але з Сергеєвої грошей таки не взяли, мол не так вже все і погано. Далі як годиться- п’яненький Панас взявся розвозоти всіх по домам на мерсі за 600 тис. грн. Бо ще з праведним податківцем стрєлку мав. З радкевичем давня дружба, ще в часи головування в податковій приходилось носити доляри замотані в газету. Але на цей раз вгощав падатківець Після літри вирішили остаточно що папіка на мило,пора брати владу в свої руки. Почнем з секретаря. Але кому ж видвігатися? Після чергової пляшки визнали що обоє надто грішні… і тут згадали за Васю Сусіка, цього підпоїти і підговорити і він на все згодиться. Тут пригадали що і той до папіка прихильний, щей за нинішнього секретаря пробував агітувати укропівців.нето треба хтось свіжіший. Далі буде)

    • Путін, читай свої казки на ніч в дурдомі, або на партійних зборах драної партії. Як кажуть не до складу не до ладу….поцілуй чиюсь кобилу ззаду!СВОБОДА! НАФІГ у БУДУ СОБАЧУ!!!

  18. Гарна наша влада, гарна… Аж плювати хочеться. Це ж наш Володимир…По всій передвиборній компанії було видно всю гидоту володимирського нутра. Ось і вибрали.((( Маємо те, що маємо….

  19. А тільки мене дивує, що голосування таємне? Що то за таємниця така – вибори секретаря? Було б поіменне голосування – не було б срача на тему хто кого “зарадив”. Може варто новому корпусу чи корпусу нових депутатів зняти маски і голосувати поіменно?!

  20. Скажу одне…. я передивися посекундне відео голосування…. лічильна комісія не могла проконтролювати достоменно всі позначки на бюлетнях…. це було практично неможливо….ретельного перегляду бюлетнів не було…..мене цікавить одне а чого керівники своїх фракцій не проконтролювали проходження своїх кандидатів на голосування у виконком???, а тільки соплі жували… а тепер роблять крайню Свободу…. І хочу сказати ще одне… будьте мудрі і подумайте краще кому вигідні такі склоки в опозиції…. це сценарій папи, не ведіться викиньте свою гарячку і включіть холодний розсудок…. я три дні розбирався в цій ситуації і тепер спокійний… все стало на свої місця

    • Спокойний в чому? За свого дебіла очільника? Приступа, не вигоражуй! За виконком вони троє відкрито голосували і тут питань немає більше. Крапка! Чи яке ще підтвердження треба?

    • а що тобі особисто, ПРИСТУПА, той папа зробив???? чого ти женеш на достойну людину, а сам вигороджуєш своїх недолугих товаришів по партії “Свобода”? Час покаже. не будь таким самовпевненим у непогрішимості своєї політсили, вірніше її трьох представників. вони тебе вже кинули, не підписавши подання тебе у члени виконкому. хоч би одним словом подякував іншим політсилам, що одноголосно за тебе проголосували… а не соплі жуєш про голосування за секретаря міської ради. тобі яке діло?

  21. А я особисто не за себе думаю….і не думав коли йшов на Майдан…. і коли їхав на Схід… про достойну людину розсмішили…. дякую))))) На рахунок подання…. а хто його підписував? І чи був підписаний узгоджений список кандидатів в виконком в переддень голосування у папи в кабінеті?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа