<

[ОНОВЛЕНО] Загорівся ліс неподалік Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:51 | 19.04.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
19
/ коментарів 6

19-го квітня на ділянці Устилузького лісництва, що біля кільця на виїзді із Володимира-Волинського, сталося загоряння. Пожежники кажуть, що вогонь імовірно перекинувся від сухої трави, при чому – у декількох місцях.

Про пожежу повідомили близько 16-ої години дня.

На місці працювали три бригади володимирських рятувальників, одна – рятувальники з Нововолинська, а також військові та лісники.

Неподалік місця загоряння – Федорівське кладовище.

За дві години пожежу вдалося локалізувати.

Стало відомо, що палало в кількох місцях. Вогонь поширився від залізничних колій. Ймовірно, вздовж колій підпалювали суху траву.

Інтернет-видання «БУГ» висловлює вдячність вогнеборцям за швидку реакцію та важку продуктивну роботу. Якби не вчасна реакція пожежників та близько десятка повідомлень на лінію «101» від свідомих громадян, то наслідки могли би бути фатальними.

Для того, щоб вогонь не поширився далі, робили підкопи.




коментарів: 6
  1. Ми випадково їхали там.це жах.Кому в голову прицшло в такий день зробити підпал.Ми тричі дзаонили на 101.Крім трави горіли дерева.Ми знчли відео.Спочатку працювала одна пожежна машина..А там же знаходяться поряд житлові будинки,зерносховище…До яких пір це буде поодовжуватись?мало того,що горить трава,горить все живе,якісь еомашки і тваринки.Це звірство судити треба,а не обходитись міфічними штрафами

  2. Дуже багато запитань до залізничників. Який вже рік підряд, після їхньої зачистки відкосів колії, за тиждень, другий по тому – виникають пожежі по всьому полотну колії Володимир – Ізов. До речі, вони ще ніколи не прибирали після себе (за моєї пам’яті). Я це вже спостерігаю 10 років. І мені чесно кажучи вже набридло Кожного року в один і той самий період року займатися гасінням пожежі на даній ділянці. Владі належить вже нарешті розібратися з паліями………..

    • Що саме ви маєте на увазі під словом “зачистка відкосів”, ви можливо маєте якісь докази про те що у займанні винні залізничники, чи самі лише припущення!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер