<

Голову Володимир-Волинської РДА застукали в робочий час у ресторані з алкоголем?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:51 | 8.06.2018 / Володимир /
Перегляди
41
/ коментарів 45

У мережі інтернет з’явилося відео, на якому автор стверджує, що голова Володимир-Волинської РДА Наталія Василець у робочий час в барі «Маяк» розпиває алкоголь.

Відео зняв депутат Володимир-Волинської районної ради, голова районної організації ВО “Свобода” Павло Карпюк.

“Ось таким чином голова Володимир-Волинської РДА Наталія Василець проводить свій робочий час. Сьогодні в Володимирі-Волинському була сесія районної ради, напевно так голова відмічає її завершення. Я розумію, що кожен має право на відпочинок, але посадова особа такого рангу напевно мала б це робити не під час робочого дня, бо рядові працівники собі ж такого не дозволяють, хоча після побаченого, чому голові можна, а простому працівникові ні?“, – написав Карпюк у мережі Фейсбук.

Допис набув широкого резонансу та за добу набрав понад 4 тисячі переглядів. Думки користувачів соціальної мережі розділилися.

Одні висловлюють відверте обурення та запропонували передати відео для губернатора області Олександра Савченка, адже саме голова ОДА призначає та звільняє керівників на таких посадах. Інша частина користувачів засудила дії депутата, мовляв, це все робиться через майбутні вибори.

Журналісти інтернет-видання “БУГ” звернулися до Наталії Василець, аби взяти коментар. Однак ні на повідомлення у Фейсбук, ні на телефонні дзвінки, чиновниця не відповідає. Та все ж “БУГ” має надію отримати пояснення від очільниці РДА з приводу даного відео.




коментарів: 45
  1. Треба було ще в туалет за нею збігати, щоб в робочий час не ходила. Дорослий чоловік ХЕРНЬОЮ страдає.

  2. Дорослий чоловік ХЕРНЬОЮ страждає. В туалет за нею траба було збігати, щоб в робочий час не ходила.

  3. Володимир бє всі рекорди по пияках з осіб, які уповноважені представляти інтереси громади. То депутата пияка зловили то голову РДА. Хто наступний? Народ у Європі, куди ми всі так рвемося, такі недо-чинуші відразу самі подають у відставку, а депутати складають мандат. Це просто Ганьба!!!

  4. сто грам якогось “напівсолодкого”(це ж не “коньЯчки” на столі??) для апетиту…це нормальна “практика” в европейських країнах..
    якщо ти “свободівець”, то це вже діагноз…ти СТУКАЧ)))))))

  5. Даëшь закон як в EuroСоюзi – не можна людину фоткати/знiмати без ïï на те згоди!

  6. Наташа на цій посаді то повне непорозуміння. Але не в цьому діло. От депутат наїздник бідний вже не знає шо робити, за то шо наташа йому свого часу відказала. хахахаха)))) мужикі мстиві))) дада)))

  7. Почитавши коментарі, зробив висновок, що всі згідні, щоб чиновники в робочий час пили-рішали-відпочивали!!! Але ці ж дописувачі хочуть жити добре (як у Європі). Та жити вам (нам) з таким підходом в жо…і!!! Давайте ще її преміюємо за це!! З нашої кишені, звичайно. Ментальність українців нічим не відрізняється від путінських росіян. Шкода((((((

    • Засудити людину нерозібравшись це по українське… і сюди приписати і депутатів і всім кого хочеш саме лекше.

    • Не передьоргуй, Сашок!
      Ти сам вiд тоï Eurопи далеко, як я вiд сексу!
      Маеш якiсь мутнi мотиви i народ це вiдчув, так шо краще лiзь на кришу I займися сексом, як пара в Львовi.
      Отримаеш бiльше задоволення i вбережеш здоров’я, бо заздрiсть ïcть, якшо ти не знав!

  8. А що це за прикол стучати один на одного…
    Бачу така практика набирає обертів…

    • В мiй час таких, як вiн називали проститутками, а ше трохи ранiше – полiцаями :)

  9. А якого біса там робив Карпюк цей, щось я сильно сумніваюсь, що він зайшов в Маяк для того аби зняти на камеру голову РДА. І тим більше він сам сказав, що після сесії, це вже можна вважати, що її робочий день скінчився. І крім того якщо цей довбань не замітив вона сиділа там не одна, а в компанії і погоджуся з попереднім коментарем – це що в них так би мовити була налито дійсно для апетиту, там же ш не стоїть літр конь*яку. А якщо це знімав “свободівець”, то це вже точно ДІАГНОЗ

  10. Стукач не стукач, а як будемо всі тихенько мовчати і один одного прикривати, очі закривати на таку ганебну поведінку слуг народу (тай не тільки слуг народу), порядку ніколи не буде. Простий приклад Німеччина – сусід сусіда здає за будь яке порушення. І ми всі захоплюємося – який же у них порядок у всьому. Саме перше, що потрібно для порядку – громадський контроль.

  11. В нас у Володимирі кожний високопосадовець має свою точку , де в певний час і в робочий або в неробочий може перехилити чарчину або й дві-три . Деякі представники з влади це роблять як би для ” діла ” – наприклад приїхала делегація з міста – побратима, чи інші гості -ну як же їх не пригостити … і тут ніхто не дивиться на годинник … Законодавство трактує поводження з алкоголем так – порущення є коли вживається алкоголь на робочому місці – чи то в робочий час чи в неробочий , ну а за вживання алкоголю в обідню перерву відповідальності немає – головне не переборщити і не зявитися після обіду на роботу в нетверезому стані ( це вже може бути адмінпорушення а можна і вилетіти з роботи – тут вже як начальство вище вирішить . Якщо Василець вживала алкоголь в невеликих дозах в обідню перерву то це є порушення за яке треба карати , ну якщо в робочий час то вже питання … Хоч зайдіть в наш місцевий ресторан в робочий час – там можна багатьох з нашої влади побачити за чаркою і щось ніхто нікого не наказує …

  12. паша пролетів як фуршет був коли пили попи і тепер надолужує . мало хфотографій там тепер тут .сидів на толчку і вискочив як з конопель. а ті шо поряд сиділи більше паші неналили і в того як павліка морозова панєсло голову а такі самі марозові сиділи і невідп”здили дібіла що домагався жінки

  13. Про людину, яка сидить за столом і щось робить у телефоні знімає той, хто нажив стартовий капітал на стукачістві і підставі свого товариша, лупив свою жінку і не давав їй ні капєйки ізза простої жадності, 20 років не міг получити диплом по своїй тупості, вибив зуби попереднику цієї голови РДА – старшу людину, перевозив з росії до польщі контрабандну зброю і підставив в ту всю історію рідного брата, косив від мобілізації, бреше клієнтам, що виготовляє вікна, а насправді їх купляє в Ровно, і врешті їздячи на машині за півляма декларує 1400 зарплати прикидається бідним. Ще питання до цьої сенсації є?????????????

  14. А що робить депутат, який задекларував 4500грн. доходу в місяць у такому дорогому закладі? Коли ти такий справедливий і чесний то розповіси нам, за що овес коням купуєш, два джипа утримуєш, за кордоном відпочиваєш. Можливо ще і субсидію маєш? Тут НАБУ не початий край роботи.

  15. В робочий час? А ви знаєте, чи в неї є час на обід і чи є в неї вихідні дні? А в Вас Павло вільного часу походу, аж забагато.

  16. Ей, БУГ, а де коментар Василя пропав, в якому вiн детально пояснив чого Сашок на Ледi Наташу зуба маę? Без нього мiй попереднiй нi в жителя нi в червону армiю!

    • Нехай люди навчаться коректно висловлюватися, тоді і всі коментарі будуть.

        • Образи від анонімів на адресу інших людей ви вважаєте коректними коментарями?

  17. Про цього відеооператора всі все знають. І люди які себе поважають, з ним за одним столом не сидять і в бані не паряться. вся його команда, то пару дівчат з кунст камери хачиків і алкашів. І найкраще показує його успіх, то ретинги на виборах, і те шо часто він сам сидить у всіх закладах.

  18. Правдолюби ,а закінчити з паленою горілкою,сигаретами і контрабандою ,в вас кишка тонка,в місті повний бардак ,а ви побачили ,що людина ,яка не має регламентованого робочого часу пішла пообідати і тридять грам коньяку випила .Мафією боітеся займатись , бо там хлопці довго не говорять ,та й самі маєте рило в пушку .

  19. А може Павлу краще було би сидіти вдома з молодою дружиною та дитятком….

    • Жаль, шо коментар Василя видалили.
      Там хоч і не напряму, але була відповідь на ваше запитання.

  20. Ну так “умніки та умніци” на відміну від вас я не ховаюсь під різними недолугими назвами і не приховую своє обличчя,своє бачення висловлюю публічно,а з прихованими прізвищами і обличчями сміливих багато. Переглядаю деякі коментарі під даним відео і відповідь на на питання-чому ми так погано живемо в Україні стає зрозуміла сама собою. Перше-в Європі виявляється прийнято сидіти в робочий час по барах,театрах і тд.,пити вино,коньяк під час обідньої перерви для кращого смаку,або після,це теж норма,всі ділові зустрічі під час робочого часу потрібно проводити в барі і з алкоголем(бо так в Європі).Далі-знімати жінку яка в робочий час посеред столу з чарками це погано,низько і тд.,що я робив в тому закладі саме в той час і в якому місці сидів,це те,що найбільш важливе в тій новині,те,що один раз зафіксовано в такому місці і в такий час то нічого,а навіть нормально.
    В мене питання:де беруться такі фахівці,таких Європейських цінностей і традицій.Коли людина йде на роботу на держслужбу такого рангу вона має чітко усвідомлювати рівень відповідальності і правил поведінки який на неї покладається.Чому я був в тому закладі,як приватна особа і в якому саме місці в даному випадку як на мене дуже другорядне. І на занавіс,посиденьки такого формату далеко непоодинокі,просто ніхто не фіксував,бо моя хата з краю.
    В підсумку-ми вартуємо того,що маємо в країні вже не один десяток років,влада дозволяє собі так діяти бо чітко знає,що осуду і кари за всі свої діяння не буде,тому що наш народ байдужий сам до себе і контролювати владу не буде.Тому тішимось з того,що маємо і при розмовах на кухні заздримо як в нас все погано,а в Європі так добре!
    P.S. Коли приходимо в любу держустанову і двері там зранку,або після обіду відкриваються на 2-3 хвилини пізніше зазначеного часу ми ж виражаємо своє невдоволення,бо це стосується ж мене особисто,в іншому випадку: моя хата з краю.

  21. А Паша оказався ше i iстерiчка, неочiкуваний поворот у сценарiï…
    Паша, давай 2гу серiю, ця вже себе виживаę!

  22. Тоді Павле, якщо ви такий борець за справедливість, то чому не загрузили все відео, де є вся компанія, чи вони не повинні нести за свої вчинки відповідальності, хай жінка роз, чи можливо це ваші колеги?А може,ви просто боягуз,боїтесь відповіді від тих чоловіків,вони б за себе точно постоялий,а жінку можна і підставити…

  23. кажуть там були деякі відлмі депутати , рюмок з коньяком ж декілька , кажуть що дехто з цих депутатів і здав Василець і тому не попав в обєктив , правда чи це неправда а такі ходять слухи

  24. Респект….
    PS:Дід ти як старожил постійно підписуеш коменти, однак ляпаєш не втему як …

    • Так інакше і тобі і мені і не тільки нам з тобою було б скучно існувати, нє?
      Чи тебе на роботі 380V стукнуло і ти здорового гумору і в міру стьобу не розумієш?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок