<

Голову Володимир-Волинського суду викрито на вчиненні правопорушення, пов’язаного з корупцією

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:24 | 30.01.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарів 9

30-го січня на сайті Волинської обласної прокуратури з’явилася інформація, що “голову суду викрито на вчиненні правопорушення, пов’язаного з корупцією”.

Прокуратурою Волинської області спільно з працівниками Управління захисту економіки у Волинській області департаменту захисту економіки Національної поліції України у вчиненні адміністративних правопорушень, пов’язаних із корупцією, викрито голову одного з  судів області.

Служителька Феміди порушила вимоги Закону України “Про запобігання корупції” та “Про судоустрій та статус суддів” щодо урегулювання конфлікту інтересів. Зокрема, суддя розглядала цивільні та кримінальні провадження, які слухалися за участі її зятя-адвоката, що вплинуло на об’єктивність та неупередженість під час постановлення рішень.

За наслідками перевірки стосовно судді складено два протоколи про вчинення нею адміністративних правопорушень, пов’язаних із корупцією, передбачених ч.1, ч.2 ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Оголошення протоколів судді відбулося за участі свідків, адже вона відмовилася давати будь-які пояснення та одержувати протоколи.

Про вчинення головою суду правопорушень повідомлено також Вищу кваліфікаційну комісію суддів України.

З власних джерел, журналісту інтернет-видання “БУГ” повідомили, що ця суддя із Володимира-Волинського. Однак офіційного підтвердження немає, адже справу наразі передають до суду.




коментарів: 9
  1. Здається, там вона була тільки одна. А хто ж тепер буде проводити судові засідання по моєму позову до міськвиконкому та міського голови В.Сапожнікова за нерозміщення на сайті міської ради рішень сесій, рішень міськвиконкому та розпоряджень міського голови, щодо витрат бюджетних коштів за період 2007-2016 років? Нагадаю, що після самовідводів нововолинських та іваничівських суддів, мій позов передали у Володимир. А, зрозумів!: Віктор Борисович укладе зі мною мирову угоду і задовольнить мої вимоги. А я заберу судовий позов. :)))

  2. наступила видно суддя на хвіст прокуратурі та мабуть не послухала їх , і тому зачепили на живе саме зараз , ясно суддя не свята , але чому тільки зараз … видно є такий заказ …

    • а покажіть но чесних чи справедливих прокурорів чи працівників прокуратури Володимира чи на Волині , хто таких бачив , обізвіться , чогось їх не судять , а …

  3. Оооооо, то в них з зятьком свій сімейний бізнес.Теща судить, а рудись захищає.Ох…ть!!!

  4. Шановні, є різниця між поняттям конфлікт інтересів, котрий ще потрібно довести і спіймали на хабарі? Просто у суді є один працівник якого призвище Г…..н, який зливає інформацію та спотворює її, вводячи людей в оману. Чому він це робить? Напевно злий на ‘всіх’ що не пройшов відбір у нову поліцію.

  5. о нарешті наїлася.скільки ниточці не витися всерівно буде кінець.Бог на небі є.

  6. Пора бабі вже у тюрму, а вона на пенсію втікла. Страшно стало проходити суддівську атестацію? А те що вони з зятьком справи мутили і хабарі брали то напевно весь Володимир знає. Особєнно морозу помагали.

  7. Скажіть ,а хто в Володимирі чесений ,починаючи з прокурорів ,мусорні ,суддів ,та й в Міській раді хапуги сидять .Всю цю наволоч пора давно міняти бо зажерлись по повній ,а може в Ураіні всі такі ,бо вчив нас нерушимий СССР ,де все було наше і нічиє .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок