<

Головний освітянин Володимира-Волинського прокоментував звинувачення Зінкевича щодо своїх синів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:03 | 10.05.2016 / Володимир / , /
Перегляди
7
/ коментарів 12

10-го травня начальник Володимир-Волинського відділу освіти Дмитро Здіховський прокоментував звинувачення депутата Волинської обласної ради.

Костянтин Зінкевич на своїй сторонці у Фейсбуці оприлюднив пост, де підняв тему, що сини Здіховського перейшли на сторону окупантів та проживають на анексованих територіях.

Також пан Здіховський розповів про свою причетність до Партії Регіонів.

“Я люблю свою державу – Україну і так само люблю своїх дітей та ніколи від них не відмовлюся… За свою посаду я не тримаюся, якщо потрібно щоб пішов, то я піду. ” – зазначив в коментарі Дмитро Здіховський.




коментарів: 12
  1. Здіховський – людина команди папи , такі люди Володимир-Волинській владі вигідні , бо чи більше гріхів та компромату на них , тим легше ними керувати , легше своїх та потрібних людей у освіту пристроювати та вирішувати інші аласні питання , навіщо владі фахівці та патріоти , так що ЗДІХОВСЬКИЙ ще довго , думаю, буде керувати освітянами міста , а то що його сини на стороні ворогів України , що російські окупати вбили більше чотирьох тисяч українців , а серед були теж чиїсь сини та дочки, це мабуть теж байдуже головному освітянину міота та , мабуть і байдуже ця ситуація і головному очільнику міста , якщо він закриває очі на те ,хто відповідає за виховання дітей в школах та садочках , і як виховав своїх дітей здіховський , якщо вони прийняли присягу на вірність Росії ???

  2. Весь цей сирбор із-за того що Віра хоче мати посаду. Побачите кого буде проштовхувати самопоміч ,як тільки звільниться місце.

    • 100% правда,вони всіх хочуть посунути,і вже милять свої сраки. І це робиться у такий спосіб…

    • якщо буде так , то буде самопомічі у володимирі капец , вона перетвориться на ось таку батьківщину , яка прийшла в міськраду за посадами , побачимо що з того вийде !!!

  3. За все треба платити.Ніхто не каже що геть Здіховського.Зрадили сини, май мужність, чоловіче те визнати і нах…з посади.Одні гинуть ні за що , а другі- зрадили та ще хоч їх ангелами вважай.

  4. Піаряться тим Ато, а людей в свому місті , що ж так не люблять.Патріоти засрані!

  5. Нікого не хочу ображати, але Пех приймає щоденно крім суботи.

  6. нехай зінкевич розкаже як він капітан запасу відкосив від 6 хвиль мобілізації!!! і де воювали його активісти контрабандисти панасюк, ярмолюк, борусевич

  7. А на що перетворилась “свобода”? Ті хоч проти папи, а коба разом з папою.вже продав свободу коба, скоро і душу чорту продасть.

  8. В нас в даний час тільки шукають любу причину щоб звільнити місце для бездарів, ми вже таких бачимо в верховній раді і уряді які дуже “Поліпшили” життя простих українців і це ще не кінець.

  9. Жах !!! Скільки ще лайна плаває на Волині. Хто б міг подумати !? Зрадник він і у Африці зрадник.

  10. Як би там воно не було, а К.Зінкевич підняв правильне запитання. Хоча й батьки за дорослих синів і не відповідають, та тут постає проблема виховання. І П.Саганюку потрібно добре подумати: А чи й далі тримати Д.Здиховського на посаді. Комуна живуча. Проте, якщо ми почали очищення українського суспільства від комуністичної зарази, то повинні йти до кінця. У Нововолинську ситуація із “червоними директорами” набагато гірша. Вони скрізь, на найвищих посадах.

Коментування вимкнено, але є можливість надіслати нам повідомлення на пошту - bugorgua@gmail.com

24 Квітня, Середа