<

Головний архітектор Володимира-Волинського у студії “БУГ” розповів, яких змін слід очікувати у місті

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:58 | 7.03.2018 / Володимир, Онлайн / /
Перегляди
62
/ коментарів 11

Зустріччю із головним архітектором Володимира-Волинського завершуємо серію матеріалів щодо реконструкції центрального простору міста (площі, скверів та прилеглих вулиць).

У студії “БУГ” Тарас Киба розповів, що вже цьогоріч до святкування 1030-річчя міста планують провести роботи в парку біля історичного музею. А над проектом працює кілька людей і вже невдовзі буде оголошено про громадські слухання.

Також чиновник говорив про реальні можливості міста в реконструкції головної площі міста. Дав відповідь на те, чи варто робити вулицю Івана Франка пішохідною. Говорили і про встановлення пам’ятникам загиблим на Майдані та в АТО. Завершили розмову питанням про перенесення міської ради і шпиля.

Детально в сюжеті:

Дивіться сюжети:

– У студії “БУГ” Тарас Дукельський про проект реконструкції центральної частини міста Володимира-Волинського

– Андрій Гнатюк у студії “БУГ” розповів про своє бачення реконструкції центру Володимира-Волинського

– Сергій Ничипорук розповів про свою пропозицію реконструкції площі у Володимирі-Волинському




коментарів: 11
  1. 23 хвилини говорив і нічого конкретного – п.Кибі дуже б пасувало бути політиком і то самого висого рангу .

  2. от цікаво, чи Тарас Киба сам вірить у те, про що говорить?????? таке враження, що це сеанс у психотерапевта чи потік несвідомого, чи якась пост-комуністична заклиналка))))))))))

  3. і взагалі: у місті є лише один головний архітектор – це не Тарас Киба)))))) це Петро. Ну, далі ви всі знаєте……

  4. повинна бути ЯКАСЬ (!!!!!) історія……свинячий базар))))))))) і це у так званому княжому місті…. смішно, бо незабаром це місто з княжого стане ПОПІВСЬКИМ. Одні церкви і попи.

  5. тук , Світлано, ті попи ,які крутяться біля мера та його команди . дійсно в нас в місті мають особливий статус – одному спочатку одну земельну ділянку виділили в культурно-захисній зоні , що є недопустимо , для будівництва приватної церкви , далі другу ділянку виділили вже на вул. Шахтпрській , теж віддали будиночок – цікаво за які заслуги ???. Другому в оренду на пільгових умовах теж віддають приміщення , знову ж таки за які заслуги ??? -може за медмчний секо-хенд , який він везе з Німеччини ( до речі ?деякі керівники та фвхівці обласного управління здоровя категорично проти застосування у Володимирі гінайловських гамодіалізних установок)…Може таке відношення до деяких попів за особливе лояльне ставлення цих попів до беззаконня та гріхів очільників міста …

  6. Все про все і нічого конкретного.Як Саганюк скаже так воно й буде. Нафіга той словєсний брєд на півгодини? Шо мер шо архітектор- одне одного варті((( Далі перед шпильом будемо капустою і салом торгувати. Слава Україні! Хай буде парад!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа