<

Петро Саганюк: Голова Володимир-Волинської РДА має бути конкретно членом Блоку Петра Порошенка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:34 | 24.02.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 4

Відсутність голови виконавчої гілки влади у Володимир-Волинському району вже встигло обрости чутками та легендами. Подейкують у місті, що при виборі кандидатур на цю посаду губернатор Волині Володимир Гунчик однозначно прислуховується до точки зору мера міста Петра Саганюка. Аби дізнатися реальність цієї картини та достовірність чуток, ми задали питання про призначення голови РДА та його вплив на вибір кандидатури самому Петру Даниловичу.

“Так, звісно, відсутність голови райдержадміністрації впливає і на роботу міських управлінських структур та обтяжує додатковими завданнями наші підрозділи. Я знаю, що на співбесіду в апарат Президента їздили багато представників району. Це і Сергій Юзифович, Ярослав Матвійчук, голова Зимнівської сільради В’ячеслав Католик, Тетяна Шибирин. Однак, ніхто із них співбесіду не пройшов. Повернулися з нічим”, – розповідає Петро Саганюк.

На запитання журналістів, чи відомі причини провалу усіх вищеперерахованих керівників Володимир-Волинська та району, мер розповідає про процедуру проведення співбесіди. “Там не все так просто – на розмові присутні не тільки представники апарату Президента , а й психологи, політологи, економісти, соціологи. Порошенка представляє тільки Наталія Ганінкова. Чесно кажучи наші губляться. Я мав розмову із кандидатами, давав свої поради – але, сталось так як сталося. Ось мав їхати на співбесіду Ігор Пальонка – голова сільради Заріччя, однак невчасно вступив у “Народний Фронт” – і поїздка відмінилася”, – каже міський голова.

На наше запитання, чи має, на думку Петра Даниловича, голова Володимир-Волинської РДА мати конкретне політичне забарвлення – Саганюк тільки кивнув головою.

Отож, район залишається в очікуванні, а тим часом голова поділився міськими призначеннями. Зокрема, розповів, що при виборі директора ЗОШ №5 буде радитися із колективом школи. “Маю бачення, щоб людина, яка очолить навчальний заклад, мала спільну мову і авторитет у педагогічному колективі. Дам завдання начальнику міськво провести збори трудового колективу та порадитися із вчителями. Хочу, щоб це була молода людина і чоловік – такий великий навчальний заклад не для жіночих плечей. Є на приміті молоді хлопці, які мають гарні здобутки – це заступник директора ЗОШ №2 Богдан Білик, викладач коледжу Ігор Поліщук та й інші”.

Традиційно ЗМІ цікавилися і тим, чи балатуватиметься мер на наступних виборах. “Не знаю, не хочеться, щоб казали, що я втік у найважчий рік із займаної посади. З іншого боку, мені вже 65 років – треба дати місце молодим. Можливо, і не буду балатуватися – піду депутатом міської чи обласної ради”, – поділився своїми сумнівами пан Саганюк.




коментарів: 4
  1. На цю людину приємно подивитися,а наш і на фото викликає огиду,зажерся і знахабнів. За посади бере гроші,тобто наш мер допомагає за винагоду у працевлаштуванні.

  2. Ось мав їхати на співбесіду Ігор Пальонка – голова сільради Заріччя, однак невчасно вступив у “Народний Фронт” – і поїздка відмінилася”, – каже міський голова.

    Як за часів Януковича, не з ПР то шансу зайняти посаду немає. Ганьба!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер