<

Голова Володимир-Волинського суду заробила більше, а ніж карівник СБУ України Наливайченко

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:37 | 15.04.2015 / Володимир /
Перегляди
5
/ коментарі 2

Голова Володимир-Волинського міського суду «взула» за розміром своїх доходів у 2014 році керівника Служби Безпеки України Валентина Наливайченка.

Сенсаційну новину повідомили журналісти з інформаційного агентства«Волинські новини».

Надія Пікула, що є незмінною ще з далеких радянських часів головою Володимир-Волинського міськрайонного суду змогла заробити за підсумками 2014 року майже на 30 тисяч гривень більше ніж найуспішніший керівник українських спецслужб за усі роки існування української держави.

262 тисячі 445 гривень – заробітна плата небачених розмірів для волинського містечка, що потерпає від безробіття, а головним чином виживає за рахунок близького розташування до кордону. Проте це не повний дохід володимирської судді, адже у декларації пані Пікули наявні ще 56 тисяч 208 гривень інших доходів. Чи є ці доходи процентами від коштів, що голова Володимир-Волинського суду тримає на рахунку у банку – не відомо, проте відомо точно що в 2014 році у Надії Василівни на банківських рахунках зберігалось  182 тисячі 821 гривня.

Надії Василівні Пікулі у січні цього року виповнилось 60 років, проте схоже на пенсію незмінна з радянських часів суддя не поспішає. Авжеж скромна жіночка, що народилась в селі Хобултова Володимир-Волинського району здійснила напрочуд стрімку кар’єру, та «сколотила» небачені для оточуючих статки. З юрисконсульта Володимир-Волинської швейної фабрики та товарознавця, юрисконсульта Володимир-Волинської міжрайбази всього за рік після закінчення університету Надія Василівна стає нар. суддею. (У радянські часи суддів називали народними). І всього за 7 років у 1989 перед розвалом СРСР Надія Василівна стала головою Володимир-Волинського народного суду.

За час головування пані Пікула нажила невтомною працею дві земельні ділянки  10 та 15 соток, будиночок на 322, 6 квадратних метри, та ще й немаленьку (71,5 кв.м.)  квартиру на додачу. З автомобілів Надія Ваcилівна віддає перевагу Мерседесам, у її власності – Mercedes Benz  1997р.в. та гараж 42 квадратних метри.

Крім того у сімействі Надії Пікули є ще дві земельні діляночки 15 та 3,3 сотки,оформлені на членів її сім’ї і ще одна іномарка Wolkswagen Polo 2004р.в.

І останній штрих – за даними декларації за підсумками 2014 року сукупний доход сім’ї Надії Василівни Пікули, що обіймає посадуголови Володимир-Волинського міського суду перевищив шістсот тисяч гривень.




коментарів: 2
  1. Стыдно быть бедным и занимать низкое положение, когда в государстве царит закон;равно стыдно быть багатым и знатным,когда в государстве царит беззаконие. Конфуций

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця