<

Голова обласного осередку “Радикальної Партії Олега Ляшка” Володимир Кучер торгує місцями кандидатів в депутати?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:50 | 23.09.2015 / Володимир / /
Перегляди
17
/ коментарів 20

Ситуацію, що склалася навколо Володимир-Волинського осередку “Радикальної Партії Олега Ляшка” прокоментував діючий голова Дмитро Юзвенко.




коментарів: 20
  1. Кучер – молодець!!!! Правильно зробив, гнати Максіка Клиюка та Ігоря Подзізея – антимайданівців та тітушок! Ото нормальний голова партії. А Ляшко як приїде і побачить цих двох персон, то ще й тобі хлопче вила в сраку запхає!

  2. ха-ха в одного Максіка проблеми десь із молодіжним прошлим? А коли Вірочка разом з Едзіком це по-взрослому роблять?

    • огогошечки…якіінтерєсні факти.гроші за торговлю на покупку вил підуть чи вєрці ф карманчік. кучер в нас герой грошиків не бере а його злидарі підлабузники хочуть капєєчку дівкам на мурозиво

  3. Бачу Саганюк добрався і до того “очільника справжнього” Всі ті попередні списки бачили. Чинний апарат міської ради , виконком , гербор і барбелюк. І про що ти говориш? Сховайся поки Ляшко тебе на вилах не винес з Володимира.

  4. А ви запитайтесь його де в нього печатка і документи які засвідчують що він діючий голова?

  5. Щось дуже дивно. Малий не позор Ляшка. Я вже давно слідкую за тобою і зрозумів з відки ноги ростуть. Максим Климюк , Ігор Подзізей ,Прогонюк Наталія Тарасівна…І напевно там у вас таких багато “ПАТРІОТІВ”

    • Моя дитина кинула службу в пожежниках, щоб добровольцем піти служити!!! Хоча міг не йти. А чому ти Сороко, Барщевський, Біянов не служиш???

      • Твоя дитина могла тільки тебе на гроші кинути, не сміши. йди до валєрки в жилетку поплачся чи під танком)))

  6. Це повний триндець! коли ці старі пердуни заспокояться? торгаші торгашами залишаться назавжди!((((

  7. Кучер крутить тими місцями, як циган кіньми. Те, що місця продаються, це не є секрет ні для кого. Едик і Віра вже їздили на поклони до Кучера, у якого розвинувся синдром переслідування ботів. Воно не знає, кого тикати у ту партію. І сам обирає кандидатів, навіть не попереджуючи їх про це. Доказом є звернення Чайковської про те, що вона не висувається у кандидати на крісло мера.Кучер замість того шоб дати відповідь на своїй сторінці, чому так сталося, обзиває усіх ботами і всім роздає номер свого телефону. будто не можна пояснити це все на сторінці.Одним словом дол….б! Хто його поставив на таку посаду – фіг його знає. Хотя Буліга та Бондар знають.Ноги звідси ростуть.

  8. Ну чо ви вчипились? Дайте хоч раз заробити на дурнях. Я як голова партії клянуся що на ще одні вибори ми не підемо, бо ми підбираємо такіх в команду, що або вже сидів або скоро сяде. Тому голосуйте за нас в останній раз бо більше не побачимся.

  9. Короче зі всього можна поняти що кучер пі*****! Бо нормальний мужик зразу ж написав би тиї долбані списки і всі були б у виграші, крім того подзизея, максимка, палаєвської, саць …..А чого надічка не посунула цю тушку з собою в партію пороха? Юзвенко, вали з своїми братками в сраку і там сиди!Не позор своєю присутністю партію!!!!!

    • А Палаєвська ще та робітниця – двох чоловіків вигнала. Точніше вони її не стали терпіти за постійну пиятику і їзду по банях з Заригою. Радикалка ще та, дає заднім місцем)))

      • “люся-злиця воду не напюся” бачу ти не в тємє в палаєвської чоловік в АТО, прийде точно найде тебу убогу і накостиляє…

  10. З Кучера такий лідер, як з г…..на куля. Шо йому скажуть, то він і робить. А кажуть йому Бондар і Буліга. Він крім як дуполизання – нічого не робить. подивіть на його сторінку на ФБ – повний нуль. Ніякої інформації ні про кандидатів, ні про вибори взагалі. Воно майку десь знайшов і перепостив. Це нормально адекватна людина, яка є очільником осередку такорї партії? Дурень!І лдівчата, перестаньте заздрити Палаєвської і Замризі. Стопудово, що заздрять ті, хто немає особистого життя. А хто в нас немає його????? Усі ми здогадуємось. Старі діви-“красуні”. так що перестаньте. Як вам шкода їхньої “чарівниці”, то підставте свого рота. Так кажуть у народі. Тут обговорюються інші питання – політичні, а не особисті. І цей Макс більше достойний на місце кандидата у цю партію, ніж Едик, якого знає все місто і від якого втікають працівники через його скупість і “уподобання”.

  11. Короче кучер барига ще та! А люди просто стали жертвами політичного скандалу!Надія є що у нових списках будуть нормальні другі люди!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа